0

internet dizileri izlerim ve bitirmişligimde vardır. reklamsız 45 dk bölüm daha iyi oluyor.

0

ben internet dizilerini tercih etmiyorum hiç de izlemiyorum.

0

hayır izlemem. genellikle televizyondan olan dizileri izlerim. en kötü internetten tekrarına bakarım ama internet dizisi izlemedim.

0

evet izliorum. black mirror dizisi, çukur, ulan istanbul.

0

deli gibi izliyorum çünkü bizim türk dizileri klasikleşti artık aşk acı dram aldatma şiddet başka bir konu yok. ama internet dizilerinde bilim kurgu olsun aksiyon olsun tatmin edecek diziler bulabiliyorsun ve dizilerin bölüm süreleride kosa oldukları için sıkmıyorlar konu akıp gidiyor bizim yerli dizilerimizde yarım saat bakışma sahnesi veriyorlar. bu yüzden çok beğendiğim dizi olmadığı sürece internet ortamında sinema ve diziler izliyorum yabancı olarak.

0

evet izledim hatta tv dizileri izlemiyorum

0

evet izliyorum. internette çok güzel diziler var. game of thrones şu anda izlediğim favori diziler arasında. sezon finali yaptı ve yeni sezonunu merakla bekliyorum.

0

dizi değilde vakit buldukca yada film buldukca film izliyorum suan tek izlediğim dizi bir zamanlar çukurova ondan da sıkılmadan devam edersem tarihe geçin çünkü öyle dizi izleme alışkanlığım yok. oysaki önceden televizyon bagimlisiydim şimdi ise izlemiyorum hiçbir şekilde.

0

eskiden çok izlerdim özellikle prison break dizisini izlerdim su an vaktim kalmadığı için izleyemiyorum boş vaktimi burda değerlendiriyorum.

0

ben bu platform'u bilmeden önce internetten dizi izliyordum , bu dizinin adı la casa da papeldir . bu platform boş zamanlarımda kendimi geliştirmek ve para kazanmak için birebir site .

0

iyi bir diziyse konusu iyiyse neden olmasın ancak şuan da izlediğim internet dizisi yok