0

yarisma olur olur da.... yilbasi gibi sevgililer gunu gibi ozel gunler olunca o gunlere ozel yarismalar yapalim diyr bekledikleri oluyor. mesela yilbasi yarismasindan once bir yarisma kasimda olmustu o da kasimin ortalarina geldi... iste biz daha yarisma olmayacak mi? yilbasina ozel yarisma mi olacak derken araligin 15 i gibi bir yarisma patlattilar. 3q aralikra bitmisti... simdi de sitede ard arda ikinci iki kati kazanc yapiliyor.. yarisma yok. sanirim aevgililer gunu icin bir yarisma duzenliyor olabilirler... onumuzdeki birkac gun icinde belli olur yarisma olup olmayacagi. o zamana kadar şu iki kati kazanc etkinliginde para kazanmaya bakalim. malum yarisma listesi icerisine giremiyoruz bizde boyle kazanc saglayalim degil mi ama. :d :d

0

suan senin gibi bizlerde bekliyoruz neler olup olmayacagini gorcez suan ole bir girisim yok ama sorumani uyelerini mutlu etmek icin hemde daha cok katiljmci elde etmek icin bu ara birseyler yapmali herkez bu konuda fikirlerini yaziyor sorumani ekibide bu konulara duyarsiz kalmicaktir.en kisa zamanda yapcaktir guzel seyler.

2

bir iki kat kazanç uygulamasını daha geride bırakırken bu sitede yarışma bitmez diyebilirim. hafta sonu için bir yarışma daha gelir muhtemelen. site rayına oturduğunda bu yarışmalar çeşitlenecektir de.

1

olsa çok iyi olur aslında. zaten siteden birkaç gün uzak kaldım ve yarışma olsa daha heyecan olacak benim için. en yakın zaman da gelir yeni yarışma diye bekliyorum. zaten ben neredeyse bütün yarışlarda vardım sadece kırk sekiz saat olan yarışmaya katılamadım onda da takipte kaldım kim ne yapmış diye. çünkü ne soru soracak haldeydim ne de cevaplayabildim. kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum. yeni yarışma bir gelsin o zaman siz beni görün. yine uykusuz geceler ve heyecan. :) fakat yarışmanın kısa süreli olması lazım bence çünkü en son iki kat kazanç sağlayan yarışma çok uzun sürmüştü ve ben geri çekildim. başta sıralamanın en üst sıralarındaydım fakat uzun olunca dayanamadım artık.

1

bir süre sonra tekrar yarışma yapılır şimdi üst üste olduğu için herkes yorulduğunu söylüyor.

1

sitede ard arda yarisma oldu. ve bu ara sitenin alt yapisiyla ugrasiyorlar. takip edemeyebilirler