0

kıyaslama bile yapılamaz tabiki de eski türk filmleri bizi güldürüp kahkaha attırıyor.

0

kesinlikle eski türk filmleri çok daha başarılı ve samimiydi.

0

şimdiki türk filmleride güldürüyor ama bir kemal sunal tadı kesinlikle yok bir şener şenin filmlerindenki tat yok

0

eski filmlerde genellikle sonları hep mutsuz bitiyordu ya ölüyorlardı yani hep hüzündür filmleri sadece kemal sunal'ın filmleri güldürüyor da ama şu anda birçok film izlediğimiz zaman bir daha çok güldürüyor eskiye göre.

0

eksiden sadece kemal sunal'ın dizileri insanları güldürüyorsu şimdi ise kemal sunal'ın yerini azda tutanlar var mesala güldür güldür show çok güzel hareketler bunlar

0

tabiki de eski türk filmleri çok eğlenceli oluyor. yani şimdiki filmlerden çok az var komedi olan yani parmak ile gösterilir açıkcası. eskiden daha güzelmiş şimdi bile seyretrikçe eğleniyoruz keyif alarak izliyoruz ve gülüyoruz. şuanda gerçekten senarist sorunu var ülkemizde gerek dizi olarak gerek de fil olarak öyle. ben hiç beğenmiyorum şuan ki sistemi ve durumu yanş yapılan filmleri demek istiyorum. eskiden daha zor şartlar altında çekimler oluyormuş bir çektiğiniz filmi birdaha çekmek bile sormuş dinliyoruz öğreniyoruz eski oyuncuların anlattığı kadarıyla seneryo sorunu da yokmuş çok canlı çok keyifli komik güzel şeyler var üstelik daha halktan daha bizden. insanlar da yani canlandıran oyuncular da bir o kadar sıcaktı eskiden olan hiçbir şeyi şeyi şimdi bulamıyorsunuz açıkcası. eski fil ler çok daha güzeldi.

0

eski filmler daha çok ğüldürür yeni filmlerde duygu yok sevği yok aşk yok bağlılık yok aile kavramı yok

0

ilginçtir ki espriler çok eski olmasına rağmen ben eski filmlerde daha çok gülüyorum. bu da oyuncuların samimiyetinden kaynaklanıyor galiba. filmlerde profesyonellik arttıkça komedi yönünün izleyiciye geçmesi azalıyor bence.

0

eski türk filmleri daha komik özellikle kemal sunal'ın filmleri çok güzel, çok eğlencelidir.

0

eski türk filmleri daha cok güldurür helede kemal sunal'in filmleri simdiki mizah acisindan daha cok önde benim icin