0

yaşlı insanlara yardım etmek insanin icini rahatlatir.cok guzel bir duygudur.insanlara yardim esince kendinizle gurur duyuyorsunuz.sadece kemdiniz degil baskalarida gurur duyuyor.

1

yaşlı insanlara yardım etmek gerçekten tarif edilemez bir duygu. yardım ettiğimiz insanların yüzündeki o mutluluk hiçbir şeye değişmeyecek kadar değerli benim için. bir de yardım ettiğin yaşlı insanlar sana dua ediyorlar ya ne kadar iyi bir şey bu bir küçük yardım ediyorsun ve karşılığında dua alıyorsun. tabiki bunun yanında sevapta işlemiş oluyoruz.

2

bence çok güzel bir duygu onlar zaten yardıma muhtaç kimselerdir. ben hep gördüğüm zaman yardım ederim.

0

vicdani olan herkes için güzel bi duygu ben her zaman yardim ederim yer veririm

0

vicdanı olan herkes yaşlı birini gördüğünde yardım etme gereği kendinde hisseder ben yardım ettiğim zaman şahsen çok mutlu oluyorum her zaman yarınımı düşünüp ona göre hareket ederim

0

evet yaşlı insanlara yardım etmek yardım eden kişiye her zaman mutluluk verir.

0

yaşlı insanlara yardım etmek süper bir duygudur çünkü o kişi size muhtaç sizden yardım bekliyor ve siz ona yardım edince hem o kişiye yardım ediyorsunuz yani kişinin ihtiyacını karşılıyorsunuz ve onun mutluluğunu sevincini görüyorsunuz ve sizde mutlu oluyorsunuz mesela örnek vereyim size bir gözleri görmeyen bir yaşlıya araba trafiğinde karşıdan karşıya geçerken yardımcı olabilir ve o kişinin gönlünü kazanabilirsiniz bir yaşlı birisi düştüğünde kaldırarak onu çok mutlu edersiniz ve sizde mutlu olursunuz yani süper bir hisdir kendinizle gurur duyarsınız :)

0

yaslı insanlara yardım etmek bence bizim görevlerimizden biridir bizde ilerki zamanda böyle olabiliriz bizim annemiz babamız dayımız akrabalarımız da böyle olabilir eğerki biz birinin annesine babasına veya akrabalarından herhangi bir kişiye iyilik yaparsak biliyorumki aynısı dönüp bizim ailemizede olur bence herkes yaşlılara yardım etmelidirki sevabının nekadar büyük olduğunu herhalde burda herkes biliyodur arkadaşlar allah katında bi yeriniz olur lütfen duyarlı olup yaşlılarımıza yardımcı olalım.

0

insan kendini övmemeli ama ama ben yaşlı birini görünce dayanamıyorum ne yardıma ihtiyacı varsa yapmak istiyorum biliyorum ki ben de böyle olucam o duruma gelicem allah nasip ederse o yüzden kendime vicdanımin sesine kulak vererek yardım etmek istiyorum. yardım edemediğim de aklımda yer ediyo içim buruk oluyor sanki kötü bı şey yapmışım suç islemisim gibi hissediyorum

0

ben gerçekten yaşlı insanlara kıyamıyorum hatta böyle zorda olduklarında dayanamıyorum. yani gözlerim bile doluyor ben o insan karşımdaki insan çöp bile ellese ,pis bile koksa ben o insana yardım ederim. yani bak ben öyle bir insanım benim için ben de çok güzel bir duygu hem sevap işlemiş oluyorum, hem de yaşlı bir insana yardım etmiş oluyorum. bundan daha güzel bir şey mi var. sadece yaşlılara değil yardıma ihtiyacı olan insanlara da ben yardım ediyorum, hamile olsun mesela yolda ağlayan bir çocuk olsun. bence bu insanlıktır yani her insanda yardım ettiğini adım gibi eminim ama gerçekten de ben yaşlıları çok seviyorum çok tatlı oluyorlar böyle ya. :)

0

yaşlı insanlara yardım etmeyi de ,yardım eden birini de görünce aşırı mutlu oluyorum.otobüste yer vermeleri,karşıdan karşıya geçirmeleri falan çok güzel böyle insanlar iyiki var.türkiyede böyle insan sayısı ne yazık ki az.

0

yaşlı insanlara yardım etmek antılamaz bir duygudur. ancak yapılarak o duygu yaşanır.

0

anlatılmaz yaşanır bir duygu sadece dua etseler bile insan ici icine sıgmıyor

0

çok güzel bir duygu
onların duaları nı almak bile ınsanın içini ısıtıyor

0

yasli insanlar daima yardıma ihtiyaç duyarlar. onlara mutlaka yarfim etmeliyiz. onlara yapilan yardim allah katında büyük bir sevap a esittir. basta ben olmak uzere tum insanlar yaslilarimiza iyi davranmalı.

0

kesinlikle kendinizle gurur duyuyorsunuz.
hayata daha samimi sicak bakisiniz oluyor.sadece yaslilara degil herkese her kesime yardim edebilme cabasi icinde bulunuyorum