0

tükenmişlik sendromu sanırım kendini yetersiz hissetmek gibi bir şey her şeyden sıkılmak bakmak anlamında kullanılıyor diye düşünüyorum televizyonlarda gördüğümüz kadarıyla muhteşem yüzyıl'da hürrem sultan karakterini canlandıran kadın isminin ne olduğunu bilmiyorum tükenmişlik sendromuna yakalanmışti bir aralar.

0

hangi ünlüler bu hastalıktan muzdarip olmuş bilmiyorum, ama kişinin var olan içsel enerjisinin bitmesi sonucunda içi sönmüş volkan gibi kendilerini hissetmeleri bir anda aşırı durgun hale gelmeleri olarak tanımlanabilir.

0

şöyle bir göz attım da internetten. gerçekten şımarık hastalığı. hasta olmaya lüksü olabilecek birinin hastalığı özellikle parası pulu durumu yerinde kimselerin başına geliyorsa kesinlikle şımarıklik. zira sekiz yıldır gıda fabrikalarında en alt tabakada vasıfsız işçi adı altında üç otuz paraya her türlü haksızlık yobazlık saygısızlık mevcut olduğu halde bunala bunala çalışmış bir kadınım. tabiri caizse iti bağlasan durmaz biz durduk aç kalmamak için. bi biz giremedik şu tükenmişlik sendromuna vay be. ben daha ne deyim.

0

ünlüleri bilmem normal insanda daha çok olur

0

hürrem sultan tükenmişti bir ara. ev kadınları nedense hiç tukenemiyor. tükenmek bile zenginlere özgü. simariklik bence.