0

ya aslinda google'ya soedugumuzda cevaplari cikiyor da... aimdi benim paraya da ihtiyacim oldugu icin gun icinde oncelikli olarak ilk cevaplayabildigim sorulara gidiyorum. yorum sorulari olsun bilgi sorulari oldun. ilk crvaplayabileceklerimi bir cevaplamaya calisiyorum, daha sonra bilmediklerim varsa mumkun oldugu kadar hemen google'da soyle bir cevaplarına bakiyorum, cevaplari yaziyorum. ama bir iki yazar var. artik sorularindan biktigim icin sorularina hic cevap yazmiyorum. yoksa zorlandigim icin degil. gitmiyorum daha dogrusu sorularina. mesela nazli54 tarihten bir giriyor.. bak aynen boyle. malazgirt savasi kac yilinda oldu. baska bir soru, malazgirt savasi kimler arasinda oldu. baska bir soru malazgirt savasinin sonuclari nedir hani sorsun sorsun da... bir tane seyden en az 5 tane soru turetiyor. yani bunu bir soru icerisinde sorsa cevabini daha uzun yazacagiz. yani bize de faydasi olacak uzun yazdigimiz icin.. onun bu sekil sorularina asla gitmiyorum.

0

hiç böyle bir yazar olduğunu düşünüyorum. arka arkaya, sık sık kaliteli sorular sorulmuyor çünkü.

0

genelde sorulan soruların cevapları basit oluyor kaliteli soru soran yazar sayısı çok az

0

bazı yazarlar değişik sorular soruyor zor sorular soruyorlar genellikle culda yapıyor bunu o yüzden cevaplamakta zorlanıyorum bazıları ise çok basit sorular soruyorlar.

0

yazarlara degil de sorulara diyelim biz onlara. bazen sirf kendi menfaatleri icin bizi sıkmaktan baska birsey yapmiyorlar. arada guzel soru cikarttiklari oluyor ama....

0

elimden geldiğince bilgilerim dogrultusunda cevaplamaya calisiyorum

0

bazı soruları bende gereksiz buluyorum :)

0

sitede sorularını yanıtlamakta zorlandığım herhangi bir yazar yok kaliteli sorulara cevap veriyorum ama saçma sapan olan sorulara cevap vermiyorum.

0

bazı yazarlar bir konu bulduğunda onun üstünden bir çok soru sordukları için cevap veren yazarlar o konuyla ilgili düşüncesi olmadığı için cevap yazamıyor ve artık sıkılmaya başlıyor, bazı yazarlar sırf para kazanayım diye buldukları her şeyi soruyorlar.

1

evet çoğu bilimsel sorulara yazacak bir şey bulamıyorum çok zorlanıyorum yazayım diyorum ama cevabını bilmediğim için yazamıyorum.

0

bazı insanlar evet gereksiz soru soruyor. yani ama böyle kafama çok takılıyor evet araştırarak cevap vermek istiyorum saçma da olsa bazen kolaya kaçmak istemiyorum çünkü kolay para kazanmak da istemiyorum. bilmediklerimi araştırarak cevap veriyorum internette bulamayınca da cevaplayamıyorum. maalesef çünkü gerçekten bazı insanların sorduğu sorular google amca bile bilmiyor yani. :)

0

cevaplama şıkları olsaydı daha iyi güzel olurdu.

1

bazi yazarlar cok zor sorular soruyor bazilarida cok gereksiz

1

bazen bilmediğin konu hakkında yorum yapamıyorum. ama çok gereksiz soru olduğunu görüyoruz.