0

çok severim ama nadir kullanırım. son dönemlerde nude renkleri kullanmayı tercih ediyorum. ama insanlar her şeyden tahrik olmaya o kadar meyilli ki kırmızi rujdan da bir art niyet çıkarıyorlar maalesef.

1

insan karşısındaki kişiye karşı bir çekim hissettiğinde vücuttaki kan dudaklara hücum eder ve dudaklar kırmızı olurmuş. eski çağlarda bunu keşfeden kadınlar erkeklere olan ilgisini belli etmek için dudaklarını boyamaya başlamışlar çeşitli çiçeklerle. artık amacından oldukça uzaklaşıp bir ritüel haline gelmiş ve kozmetik dünyasının favori bir ürünü olmuştur. bazı insanlara çok yakıştırıyorum bende. ama sürekli kullanımında ya da yakışmadığında, bazende tonu çok hoş durmadığında göze hoş gelmiyor açıkcası.

0

evet bazı kadınlara kırmızı ruj yakışıyor. yani ama ben ruj süren bir insan değilim. yani ben dogaligi daha çok seviyorum sürdüğüm sadece bir rimel var böyle özel günlerde sürersem o kadar.

0

ben acayip derece de sever ve kullanırdım. sonra hevesim geçti gerçi ama o ruju sürünce insan kendini çok daha farklı hissediyor. özgüven geliyor hatta. :) ama maalesef her kadına da yakışmıyor ya. ben mesela buğday tenliyim ve kırmızı ruj bende en çok buğday tene yakışıyor. gerçi biz kadınlara yakışmayan şey de çok az ya. mükemmel miyiz neyiz ? :)

0

kırmızı ruju ve açıkcası abartı makyajı hiç sevmem kırmızı ruj çok fazla dikkat çektiği için ve kadınlara başka anlam yüklenilmesine sebep olduğu için abartı bulunuyor

0

bir bayana yakışıyor kanımca dikkat çekiyor ama sürekli kullanılmalımıdır bence hayır :)