8

buraya dilediğin en uzun özgün cümleleri yazıp, geliririn uzun cevaplar ile orantılı olduğunu görmek ister misin?

Bir konuya açıklık getirmek isteriz. Sorumani üzerinde cevaplardan kazandığınız gelirleriniz girdiğiniz kelime sayısı ile doğru orantılıdır.

En önemli kural: Girdiğiniz cevaplar SİZİN cümlelerinizden oluşmalıdır.

Kopyala / yapıştır sorumani kültürünün en büyük düşmanıdır.

Cevaplarınız araştırmaya dayalı ve kapsamlı olursa gelirinizi katladığınızı göreceksiniz.

153 cevap
0

merhaba ben yeniyim ama sizler gibi uzun yazı yazamıyorum bunun sebebi nedir biliyor musunuz lütfen bana yardım edin çok uğraştım ama sizin gibi yazamıyorum ve çok üzülüyorum

0

bu sefer filozoflardan bu eğitimi tamamlamalarının yanında bilgisayar bilimi ve sosyal konuları ele alan ders içeriği hazırlanılması istendi. ve bu program sonunda da filozoflar programı başarıyla bitirdi ve bu alanda kitap yazdılar. genel olarak proje kapsamında 13 filozoftan 11 tanesi programı başarıyla bitirdi ve çeşitli çalışmalar yaptı. buradan anlıyoruz ki bir alan üzerinde çalışmak analitik düşünce ve problem çözme becerisini arttırıyor. ve disiplinler arası çalışmanın yararına bakacak olursak ve bu projeyi göz önüne alırsak kendi alanlarında istihdam sorunu yaşayan filozoflar çeşitli eğitimlerin ardından bilgisayar biliminde başarılı oldular ve iş imkanı elde ettiler. bilgisayar alanından bakarsak da felsefede donanımlı kişiler bilgisayar bilimine dahil olmuş oldu ve yaptıkları çalışmalarla bilgisayar bilimine ürün sunmuş oldular. buradan etkileşimin ne kadar güzel sonuçlar ortaya çıkarttığı açıktır. ülkemizdeki genç nüfusun işsizlik oranını düşünürsek aslında bu tarz projelerle onları da iş hayatına katabiliriz. ve eminin ki girdikleri iş dünyasına onlarda mutlaka ürün vereceklerdir. böylelikle iki taraflı yarar sağlanabilir.

0

tabi ki yazarım. insanların düşüncelerinin, fikirlerinin ve bilgilerinin paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. bilgi paylaşıldıkça bilgiye değer katar. insanların her alanda etkileşime ihtiyaçları vardır. etkileşim hem insanları hem de toplumları geliştirir. bilginin, deneyimin, tecrübenin paylaşılması herkese fayda sağlar. ve ben de bu paltformu bunun bir adımı olarak düşünüyorum ve bu amaçla kullanıyorum. burada düşüncelerimi aktarmak, bildiğim konular hakkında yazmak ve başkalarından bir şeyler öğrenmek onların düşüncelerini, bakış açılarını görmek çok hoşuma gidiyor. ve bu aktivitenin az da olsa para kazandırması gerçekten mutluluk verici. bir arkadaşın cevabında okuduğum 'sanal kumbara' benzetmesi çok yerinde olmuş. siteyi yaklaşık bir- bir buçuk haftadır kullanıyorum ve genel kültür anlamında çok şey kattığına eminim yani bu siteye sadece maddi birikim değil kültürel birikim olarak da bakıyorum ve iki açıdan da kazançlı olduğumu düşünüyorum. site hakkında değinmek istediğim başka bir konudan da bahsetmek istiyorum. bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim ve ister istemez kullandığım uygulamaların nasıl yapıldığına ve tasarımına dikkat ediyorum. burada dikkatimi çeken ise sitenin sade tasarımı ve kolay kullanıma sahip olması bana kurumsallığı çağırıştırıyor. yani hem kurumsal hem de özgür bir site tam da olması gerektiği gibi.
şimdi ana bahsettiğim konuya dönmem gerekirse, bilginin paylaşımı ve insanların etkileşiminin öneminden bahsetmiştim. bununla ilgili makaleler okurken alanımla da ilgili olan filozoflar için bilgisayar biliminden bahseden bir makaleye denk geldim. okuduklarımdan anladıklarımı, bana kattıklarını sizinle paylaşmak isterim. washington state üniversitesi 1980'li yıllarda bilgisayar biliminde öğretim görevlisinin eksikliğini çekiyordu. hem fakültedeki işlerin yapılması hem de yüksel lisans eğitimini tamamlayarak öğretim görevlisi olması için kişilere ihtiyaç vardı. bölüm başkanı bu konuyla ilgili olarak filozofların eğitime alınması hakkında karar aldı. ve başvuran filozoflardan ilk tercih seçildi ve programa başlandı. güz eğitim dönemi gelmeden hazırlık olması için filozof yaz döneminde iki tane bilgisayar bilimi ana dersi aldı ve başarılı oldu. güz döneminde ise kendisi için hazırlanmış programı başarı ile bitirerek liberal-art üniversitesine bilgisayar bilimi öğretmek için gitti. programın birinci denemesinin başarılı olması ardından program ikinci kez için 4 filozofu yüksek lisans öğrencisi olarak aldı ve çalışmalara başlandı bilgisayar biliminin temel ve nispeten zor dersleri olan veri yapıları, dil işleme, assembly programla gibi dersler verildi. bir kişi programı bıraktı ve kalan üç filozoftan programın başında en az bilgiye sahip olan en başarılı oldu ve nasa'ya gitti. daha sonra program üçüncü kez tekrarlanması için yine filozoflar alındı ve bu sefer dil bilimcilere de teklif götürüldü. dil bilimcilerden olumlu dönüş alınmadı ve filozoflarla program devam etti.

0

yine bu başlık altına geldim. sanırım en popüler ve kullanıcıların en rahat cevap yazdığı soru bu. kazancımızı artırmak için çok güzel imdadımıza yetişiyor. sitede bu aralar beyin bedava modunun günlerce açık kalmasından dolayı bir durgunluk söz konusu. kazançların hızlı bir artışı da söz konusu olmadığından sitenin ana sayfası bile değişmiyor. umarım siteye daha farklı uygulamalar ve geliştirici özellikler gelir, kullanıcılar da burayı şenlendirir.

ülke gündemi oldukça hareketli ama site bundan sebeplenemiyor. sorulan sorular halen kullanıcıların belirlediği bir konu üzerinden seri şekilde soruluyor ve hepsi bilgi gerektiren, çoğu da cevapsız kalıyor. sitede çok keyifli vakit geçiren, sıkıldıkça buraya gelen biri olarak ben bile artık sıkıldım. günde bir liranın altına düşmemek için çabalarken cevap yazmak bile gelmiyor içimden. sanırım bir yarışma iyi gelecek siteye. şimdilik bu kadar.

0

sorumanide kazanç elde etmek için uzun yazı yazmak gerektiğini bilmiyordum. aslında tahmin ediyordum verdiğim cevaplarda kelime sayıları birbirine yakın olduğundan kazanç kısmıma baktığımda elde ettiğim kazanç çok fazla fark etmiyordu. bende tam olarak bu konuda tahminimin doğru olup olmadığına karar verememiştim. bu soru yolu ile bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. ayrıca bu soru sayesinde şuana kadar yazabildiğim en uzun cevabı yazabilmiş olacağım. ancak bir önceki cevaplara baktığımda arkadaşların yazmış olduğu uzun cevapları gördüğümde yaratıcılıklarına hayran kalmakla beraber kendimden de bu kadar yazabildiğim için utandım. soruyu yazan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum.

0

bazen bazı konularda gerçekten uzun cevaplar yazamıyorum.sorulan soru mantıklı olasa bilgim yetersiz kalıyor bazen araştırma yapıp aynı cümleyi yazmış gibi olmaktanda korktuğum için genellikle daha klasik ve basit sorulara cevap veriyorum.sorumaniyi bundan tam 8 ay önce keşfettim.o zamanlar başlarda inanmamıştım ödeme yaptıklarına ancak daha sonra ödeme aldım gerçekten güvenilir bir site.tam 3. gün param hesabıma yatmıştı.sorumaniye zaman ayırdığınızda ciddi rakamlar kazanabilirsiniz.çok soruya az cevap vermek yerine tek bir soruya odaklanırsanız gerçekten kazançlarınız daha yüksek olacaktır.mesela şuanda buraya en uzun cümlesini yazmaya çalışıyor herkes.aynı bu mantıkla normal sorularada cevap verirsek cidden belki de 1 saatde 5 10 lira kasabilirsiniz önemli olan sabır,hırs ve hızlı parmaklar.sesli olarak da yazabilirsiniz.siz konuşun telefon yazsın.burda para kazanmak isteyen herkes gönül rahatlığıyla üye değilse üye olup para kazanabilir.sorumaniye rakip görmüyorum ben şuanda çünkü diğer sitelerde ödeme yapılmıyor ancak sorumani tam zamanında banka hesabınıza ödemeyi yapıyor.unutmayın arkadaşlar para kazanmak için tek tercihiniz sorumani olsun diğer sitelere güvenmeyin.

0

ohh be tam istediğim soru şimdi burda baya uzun uzun şeyler yazalım ilk okul anımızdan tutta ortaokul anımıza ilk aşkımıza ilk darbelerimze kadar neyse ben sorumaniden bahsedicem biraz başlayalı 2gün oldu diğer hesabım uyarı yediği için 4liram çöp oldu ama şuan bu hesabımda 7liraya dimoğru ilerliyorum yarın ki hedefim 10lira sınırını aşmak yalnız burda o kadar boş başlıklar var ki o kimdir bu kimdir diye boş boş sormuşlar asıl bize lazım olan başlıklar bunlar oh ne güzel hem içimizi döküyoruz hemde kazancımız daha fazla oluyor sorumanide 25tl yapar yapmaz çekmeyi düşünüyorum eğer bi sıkıntı olmaz ise bir dahaki hedefim 30-40 olacak hesaplamalıma göre 1haftada 25tl yapmak gayet mümkün hatta 6günde bile olur 7.gün bonua gün her gün bir hedefiniz olsun benim günlük hedefim en az 3tl tabi bu çıtayı daha yüksekte tutmak inemli her gün kendinizi daha fazla geliştirmeye bakın mesela benim arkadaşım bugün başladı 2bucuk saatte 4tl yaptı bu tamamen sizin başarınıza bağlı 2saatte 1tl de yapabilirsiniz 2saatte 4tl de yapabilirsiniz günlük isteseniz 5tl bile yapabilirsiniz neyse herkese hayırlı bol helal yoldan kazançlar dilerim herkesebiyi akşamlar

0

bu soruyu cidden çok sevdim şu an ben konudan konuya atlarım klavye kullanmak tan asla yorulmam zaten ben büro yönetimi bölümü okuyorum f klavye dersi alıyorum dolayısıyla çok hızlı yazabiliyorum ve yanlışlarım çok az oluyor bu yüzden buray gılgamış destanı kadar yazı yazabilirim baştan başlamak gerekirse şu yaşıma kadar hayatımda gördüğüm gittiğim ve kaldığım en saçma yer okul yirmi dört saatlik bir zaman diliminin sekiz saati uyuyarak sekiz saati okulda geçiyor insanız bizde arada sırada intihar etme isteği gelmiyor değil gerçi daha önce denememişte değilim tabi o okul yüzünden değildi ama şimdi tamamen okul yüzünden mezun ol bölüm bul bölümden mezun ol sonra iş bul iş bitsin eş bul bunların biz neden ömrümüzün yüzde seksenini biryeşleri aramak ve bulmak için harcıyoruz hiç sorgulayan oldumu daha önce her neyse ben baştan kaybettim aslında aramaktan yoruldum üniversiteye başlıycam ama daha hangi bölüme gidicem hiçbir fikrim yok bir yeteneğim yok hayalim yok kararlarım yok benim hiçbişeyim yok ya ne yapmalıyım ben benim bulamadıklarımdan biride paraydı ama parayı bu site sayesinde bulacağıma inanıyorum sanırım sitede şimdiye kadar yazdığım en uzun yazı bu olacak dolayısıyla bana en çok gelir getiren soruda bu olacak gibi hadi inşallah

0

burada kazancin daha fazla olmasi kelimlere bagli yani basina oturup yazmaya bagli . genellile nekadar uzun yazarsak o kadar cok para aliyorsun . o yuzden uzun yazmak lazim uzun yazdiginiz zaman daha fazla para geliyor . ben genellikle arasrirma yaparak yaziyordum buda benim zaman kaybidmna ugratiyor sebebi birileerin yarasina merhem olmak ama buda zaman kaybina neden oluyor . normalde telefonun basinda ve pcnin basinda bu kadar vakit gecirmiyordum . ama saglik olsun en azkndam burdan gekir saglarsak ne mutlu enazindan alnimizin teriyle yazip kazancaz . 2 hesani kopyala yapistir yaparak kaybettim . ilk asctigimda bilmiyordum . ama adamlar cozmuz biliyorlarmis yani ne yapicamizi bununda bir cozumunu bulunabilur . web sayasi uzerinde kodlar oyamarak bu atlatilabilir . en guzeli de 1 milyon kelime yazma olsanini ne olur onu merak ediyorum kac para gelir

0

yani ben şu an gerçekten soruyu anlamadım uzun uzun cümleler kullandıktan sonra gelir daha mı çoğalıyor ben bunu gerçekten bilmiyordum bilseydim başından beri bunu yapardım o zaman şimdi uzun uzun cümleler yazalım ben 22 yaşında üniversite öğrencisiyim şu an öğrenci evinde kalıyorum.geçim gerçekten çok zor öğrenci olmak başlı başına gerçekten çok zor hem okuyup hem çalışmak ciddi anlamda zor ve yorucu.ben defalarca işten ayrıldım çünkü okul aksıyordu ama parasız da olmazdı yani olmuyordu gece çalışmaya başladım ağır oldu ama derslerim aksamadı en azından hele ki bir ailen yolda maddi desteğin yoksa çok zor oluyor şimdilik alıştım diyebilirim bir arkadaşım burayı önerdi boş zamanım pek yok ama 5 dakika da olsa burda olmaya dikkat edecem para kazanmam lazım okulumu bitirmem lazım hayatım boyunca hiç pes etmedim yılmadım zorlandım ama durmadım. o kadar çok zorlandım ki günlerce ağladığımı bilirim rabbim bütün öğrencilere yardım etsin ailesi olmayan,kendi ayakları üstünde durmaya çalışan herkese rabbim yardım etsin...bunun dışında hukuk öğrencisiyim mesleğimi çok seviyorum tek hayalimdi diyebilirim çalıştım ve kazandım daha 1 yılım var ama sonuna yaklaştım sanırım :)) allah büyük mezun olmama az kaldı bu sıkıntılı günler beni olgunlaştırdı.

0

tabi ki de. uzun uzun yazalım bakalım. kazançları bir miktar artısanız çok güzel olmaz mı. bir de bir sorun var sitenizle ilgili. hep aynı isimler soru soruyor. ve sürekli soru sordukları için gerçekten artık saçma sorular soruyorlar. cevabı tek kelime olarak sorulan soru sayısı da çok fazla. hele ki beyin modu aktif olunca ua tek kelimelik cevaplar cevap yazmak zorunda kalıyoruz ya da gerçekten aynı kişilsrin sorduğu saçma sapan sorulara yazacak cevaplar arıyoruz. bence buna bi çözüm getirilsin mesesela ilk üye olduğumuzda 60 soru cevaplamadan soru soramıyoruz. yine öyle bi sınır olsun 5 cevap 1 soru gibi. yoksa gerçekten insana kafayı yediriyorlar. nem bu zsiteden en azından yol ya da sigara paramı çıkartabilmek istiyorum çünkü param yok. paran yok sigata içiyorsun diyenlere de evet param yok tütün içiyorum. parası olmayan adam sigarayı tak bırakıyor sanıyorsunuz. hayır arkadaşlar. sigara zamını desteklemeyin o yüzden. parası olmayan adam ya kaçak ya da tütüne başlıyor ve bu sağlığını çok daha büyük tehlike içine sokuyor. sonra işte polis yolu gözlüyorum. sözlüm akademi de komiser yardımcısı öğrencisi. şu an paem de. dışarı çıkarmıyorlar hafta sonları bile doğru düzgün çıkmıyorlar. çok zor bişey. bıgunde polis teşkilatının kuruluş günü. normalde zaten gün içinde konuşamıyoruz hiç. ama en azından 1 2 defa 10 ar dk arıyor. bugun o da yok olmayacak. anıtlabire gittiler sabah 7 de şimdi de özel harekattalar. akşama kadar sürer. sabah 5 te uyandılar saatlerce ayakta beklediler. gelir gelmez zaten içtimaya alırlar. vöylr durumlarda sadece bugun değil neredeyse o hafta komple gidiyor çünkü dinlenmek istiyor. sinirli oluyor yorgjn olduğu için o 20 dakikayı da konuşamıyoruz konuşsakta ben kırılıyorum keşke konuşamasaydık diyorum. asker ve polis yolu gözlemek çok zor arkadaşlar. arkadaşım da asker yolu gözlüyor o da benimle aynı. bi de insan korkuyor bu kadar görüşemeyip konuşamayınca bensizliğe alışır mı acaba diye. görüşlere de gidemiyorum çünkü evli olmak gerekiyor görüşüne gidebilmek için. sonra kpss ye hazırlanmam gerekiyor ama bunca sıkıntı içinde öyle zor ki 3 ayım kaldı ve alan sınavına gireceğim. inşallah yetiştirebilirim. çok korkuyorum valla aman ya napcaksak bi bilemedim gitti. her insan böyle dertler havuzunda boğuluyor öu acaba. yoksa hayat bana mı oyun oynuyor. artık öyle daralıp bunaldım ki kendimi çıkığ bi yerden atasım geliyor. verçi streste iyi değil gençler. o da bir sürü hastalığa sebep oluyor. mesela şimdi bi kitap çıkmış hasta olmadan strese çmzüm bulma. öyle iştr neyse efenim. ay dün çok kötü bir şey oldu. ankara batıkentte insan olmayan 2 kişi köpeklere bi maddeye bulanmış et dağıtmış ve madde köpekleri 15 dakika içerisinde zehirleyen bütün iç organlarını parçalayarak ölmesine sebep olan bir şey. nasıl içim parçalandı. son durumda 13 köpek ölmüş 8 köpek klinikte 7 köpekte kayıptı. ya bu nasıl vicdansızlıktır. bu nasıl bir şeydir. allah 'ın cezaları. allah hakettiklerini yaşasınlar allahlarından bulsunlar. çok kötü bir durum

1

evet tabii ki de buraya dilediğimiz uzun cevaplar vermek isteriz ve kazancımızın daha artmasını isteriz ama ben buraya üye olduğumdan beri en çok beyin modu bedava var ve çok cevapsız sorular var bazı cevapsız soruları cevapları çok uzun olmuyor işte mantıklı cevap vermesi gerekiyor ve doğru cevap vermesi gerekiyor o yüzden biraz kazancımız az oluyor böyle topluma hitap eden sorular olsa ya da yoruma açık sorular olsa daha güzel kendimize özgün cevaplar veririz çünkü bazı sorular sadece bilgi amaçlı soruluyor ama bazı sorunlar da hiç birkaç kelime cevap ancak verilebiliyor ama yine de çok güzel bir site hiçbir cevabınız boşa gitmiyor az da olsa çok da olsa kuruşlar birikiyor bu da en güzelidir ama böyle beyin bedava modu geldiği zaman kazançları 2 artı olsaydı daha güzel olurdu çünkü cevapsız soruları çok zor sorular olduğunu herkes görüyor gerçekten bazı soruları çok araştırmak gerekir çünkü bilgi alanımızda değil mesela birçok soru benim bilgi alalım da değil ama araştırarak buluyorum ve onları cevap veriyorum o da bayağı benim zamanımı alıyor işte bu zamanı harcadığımız için kazancın iki kat olması çok güzel olurdu en azından beyin bedava modu olduğu zaman kazançlarında artması bizim için çok iyi olacaktı sorumani sitesi çok güzel bir site ve inşallah en kısa zamanda böyle bir etkinlik getirir ve cevapsız soruları cevapladığınız zaman kazancın 2 kat artacak özelliği de getireceğine inanıyorum. sırma listesine başarılar diliyorum daha uzun süre bizimle beraber olmasını temenni ediyorum.

0

bu son yazdigi cevaptan 29 kurus kazandim. varin siz dusunun cevaplar ne kadsr kazandiriyormus diye. biz sitede bir yerlerimizi yirtiyotuz cevaplar daha cok kazandiriyor diye ama bizi takan yok. yani cevaplar bu kadar kazandırmasa benim istatistiklerimde cevaplar degil sorular cogunlukta olurdu.

0

yani daha once bu soruya bir iki defa daha yazmistim. hele grcenlerde yine yazdim iki kati kazanc etkinligi var diye. anasayfadaki duyuruya gore pazar gunu bitecekti ama sanirim sitedeki cevapsız soruların bir an önce cevaplanmasi icin bu etkinligi biraz daha uzattilar gibi geliyor bana. yani duyurusu da kalkmadi zaten. ya da bizim bu etkinligi iyi degerlendirememizden dolayi bir iki gun firsat vermis olabilirlar. tam olarak bilemiyorum yani. suan bu cevqbimi yazmadan once de kazancima baktim 34 lira 31 kurus vardi. bu cevabi yazdiktan sonra bu uzunluktaki cevabimin ne kadar kazandirdigini da yazacagim. yani burada cevap yazdigimiz zaman cevap kutucugunda bie satiri doldurdugumuz zaman normalde bir kurus geliyor arkadaşlar. bakalım hem bu cevabimla iki kati kazanc etkinliginin devam edip etmedigini de anlayacagiz. yani ben devam ettigini dusunuyorum en azından. birde arkadaslae. sunu unutmayalim. sitede ne zaman aktif olursak reklamlara tiklamayi unutmayalim. her gun mu giriyorsunuz siteye. her gün bir kerede olsa reklamlara tıklayalım ki sorumani sitesinin reklam gelirleri artsın. reklamlardan alacağı para artsın. 3 günde bir mi giriyorsunuz. girdiğiniz zamanlarda sitede bir kere tıklasanız da olur. site kazanirsa o kadar cok ekinlik ve yarismalar duzenler. yani bu siteden guzelckazanclar elde etmek yine bizizm elimizde arkadaslar. reklam deyip gecmeyin. ben her gun birlac kere reklamlars tiklamaya calisiyorum. site kakzansin da bize daha cok etkinlik duzenlesin diye.

1

gelirimiz uzun cevaplarla orantılı ama araştırma gerektiren cümleler bize ait olmayabiliyor. adam yemek tarifi soruyor. ben araştırmalarıma göre malzemeleri olduğu gibi yazmak zorunda kalıyorum. bilgi sorusuda aynı şekilde nasıl özgün cevap yazılır ki mecburen onada internetten bakmak zorunda kalıyorum.

1

ben de normalde soruları o şekilde cevap veriyorum uzun bir şekilde ve özgün bir şekilde uzun cevap verip daha mantıklı daha da ayrıntılı anlatmaya çalışıyorum .
diye kazancım daha fazla olsun diye.
uzun yazınca daha bir fazla para geleceğini düşündüğüm için uzun yazıyorum.
ve ayrıca araştırmaya dayalı olduğunda kendi cümlelerimle toparlıyorum.
araştırma konularını bilmediğim soruları google araştırırken okuduğumda özet çıkarıp kendim yazıyorum .
sonra okuduğum özet çıkarıp yazdığım şekilde yazıyorum yani kopyala yapıştır hiç yapmıyorum .
ben de uzun uzun yazmaya çalışmam bana ne kadar kazandırıyor.
çok fazla bakamadım ama en uzun yazdım da galiba bir yere 10 kuruş kazanmıştım .
ama çok fazla uzundu bunu da uzun yazıyorum şu an umarım bu da çok iyi bir para elde eder .
gerçekten merak ettiğim bir konuydu bu uzun yazdığımızda acaba cümlelerle alakalı mı veriyor yoksa mantıken mi yoksa öylesine kuruş olarak mı veriyor merak ediyorum demek ki uzun ve özgün yazılar daha çok kazandırıyor muş.
şu an yukarıdakiler çok fazla uzun yazmış bence ben onlar kadar uzun yazmış. o zaman acaba ne anlatmışlar diyorum merak ettim okunmaya bile insan edilemez gel bir de nasıl bu kadar yazmışlar.

0

abi öncelikle bu site gerçektekten çok başarılı çalışan insanlardan kurulduğu belli

0

uzun ve detaylı cevap vermek güzel, ancak cevapların mantıklı olması daha da güzel olur. amaç birşeyler öğrenmek olmalı.

-1

ne diyelim buraya saçma sapan cumlelerlemi başlamak isterim. seven opulur öpen sevilir anladiniz mi ne demek istedogimi bence anladiniz :) hayatin en büyük kuralı bu olsa gerek. insanlar kendilerini sevenlerini üzmek için hep caba sarf ederler. onları uzenleri iste hayatlarına sokmaya çalışırlar. anlamsız degilmi bu yoksa bana mi oyle geliyor. ben mi farklı düşünüyorum yoksa insanlarmi.

0

evet tabikide çok isterim burada ne kadar uzun cümle yazarsak o kadar fazla kazanıyoruz ozellikle de suanda iki kat kazanç etkinliği varken çok iyi olur. ilk olarak burayı yapan sorumani ekibine çok teşekkür ediyorum iyiki varlar ve iyiki bu siteyi kurmuşlar insanlara çok faydalı oluyorlar bir burayı iyiki keşfettim çok guzel bir yer ve para kazanabiliyoruz benim gibi öğrenciler için çok iyi bir site . ben bu siteyi çok beğendim sürekli burada olamıyorum fakat girdiğim zaman ara kazanmaya çalışıyorum öğrenciyim paraya ihtiyacım var kimseye muhtaç olmuyorum en azından burada oturduğun yerden para kazanıyorum inşallah daha fazla kazanırım. burası çok iyi bir site insanlar için boş vakitlerini değerlendirebilecek dilerim güzel bir site en azından boş zamanlarında para kazanarak evlerine yardım ederler ve işe giremeyen paraya ihtiyacı olan insanlara çok yardımcı bu site bence herkes katılmalı hem para kazanıp hem de bilgi öğreniyorlar ve burada para kazanıyorlar. bazı yazarlar gerçekten çok iyi şeyler yazıyorlar sorulara güzel yanıtlar veriyorlar ve de güzel sorular soruyorlar fakat bazı yazarlar ise sürekli aynı soruları soruyorlar ve beyin bedava modunu sürekli aktif kalmasına neden oluyorlar bence insanların hakkına giriyorlar. bence sorumni sitesi buna bir çözüm bulmalı. onun haricinde çok güzel bir site herkese tavsiye ederim umarım daha da büyür ve gelişir bu site insanlara daha fazla hizmet eder.