0

evet galiba artık yarışma yapılmayacak. ondan ziyade bazen belirli günlerde iki kat kazanç yapılıyor bazen sadece ama eskisi gibi yarışmalara uzun süredir rast gelmedim ben de

1

sanırım yine haftasonuna doğru olur bir yarışma olsa bile. bakalım nasıl bir yarısma gelecek bu kez.

0

sorumani ekibi'nin aklında yeni fikirler olsa gerek. belki daha önce hiç yapılmamış bir yarışma planlıyorlar ya da yeni bir özellik falan. zaten altın sorularda az geliyor artık onuda anlamış değilim. en iyisi bekleyip görmek.

0

para birakmadin ki sitede :d :d ama gercektrn normalde de cok sessiz bu ara soeumani ekibi... altın soru dahi sormuyor 1 haftadir.

1

normtala, senin yüzünde paralar suyunu çekti ondan dolayı sorumani ekibi yarışma yapmaktan vazgeçti:) bu aralar sorumani ekibi çok sessiz. benim düşüncem siteyle ilgili yeni fikirler yapmayı düşünüyorlar. belkide milletin sorduğu seviye konusuyla ilgili bir fikir yapıyorlardır. yarışmalar bitince millette artık siteye girmez oldu, demekki millet sırf yarışma için giriyormuş. benim düşüncem en yakın perşembe günü veya hafta sonu bir yarışma geleceğini düşünüyorum.

1

aynen sorumani daha yarışma yapmadı ama bir kaç güne kadar yapar gibime geliyor aslında kendisi bir açıklama yapsın bence daha iyi olur sitenin biraz daha hızlanması lazım gerçekten.

1

biraz daha sabir.sorumani tekrardsn yarismalar duzenliyecektir.

1

büyük ihtimalle yapım aşamalarında olduğu için şu anda yarışma yapmıyorlar. bu hafta içerisinde büyük bir sürpriz geleceğini tahmin ediyorum. inşallahzevkli yarışmalar yakın zamanda bizleri bekliyor.

1

aynen öyle, normalde bir yarışma bitmeden diğeri başlardı farkındaysanız.
simdi 2 3 gündür yok. sanırım dinlemenizi istiyor sonradan baslar diye düşünüyorum.

0

daha yen bitti yarışalar . bence devam edeceklerdir yarışmalara.

0

normal şartlarda 2 yarışma aynanda yapılırdı. ben siteye gireli 1 oldu ve hiç bu kadar uzun süre yarışmasız kalmadık. :)