2

millet tek başıma cevapsız soruları, cevapliyamam soru soranlar bırakın soru sormayı cevapsız soruları cevaplayin?

cevapsız soruları cevaplayin lütfen ya btek başıma nasıl cevaplayalım onca cevapsız soru var.

15 cevap
0

sanırım bu soru ben daha bu siteye girmeden önce sorulmuş gerçekten ben de bu siteye girdiğimden beri sürekli cevapsız soruları cevaplıyorum ve bu sitenin cevapsız soruları özellikle 3 yazarın soruları çoktur ve o sorulardan yerlerini ve harflerini değiştirerek en az her üyenin 3 sorusunu cevaplamışım ben de bugünlerde öyle diyorum acaba kimse cevapsız soruları cevaplamıyor mu sadece ben mi cevaplıyorum çünkü bazı cevapları cevabını bilmediğim için vermiyorum ve cevapsız soru iki üç gün karşıma çıkıyor sanırım bugünlerde bu sitede sadece ben ve bir iki kişi o da az bir şekilde cevapsız soruları cevaplıyor keşke herkes soru sorduğu o kadar cevap da verebilseydi hem bu bey'in modu gelmezdi hem de daha iyi olurdu.

0

aslında soru sormaktan çok cevap yazmayı daha çok seviyorum ama cevapsız sorular da çok zor sorular var ve o soruları çözme mümkün değil ama cevapsız sorular da gezdiğim zaman bildiğim soruları cevaplıyorum yani sen tek başına değilsin ben de cevapsız soruları bildiğim soruları cevaplıyorum ama bilmediğim sorular hakkında cevap yazamam cevapsız soruların birçoğu yabancı şeylerle ilgili yani öyle olunca da o soruların cevabı bende olmayınca ben de kendime göre cevapsız sorular bulup cevaplıyorum.

0

ahh kankaaa... o eski gunlerimizi o kadar cok ariyorum ki. ne kadar eglenceli gecerdi o gunlerimiz. suan senin dedigin gibi tek kaldim sitede. soru cevaplamaya calisiyoum.

0

simdi oncelikle kankaa.... milleti biliyorsun. ''cevap vermekle ugrasmayayim'' diye dusunuyor, bu sefer soruya saldiriyor... ne oluyor cevap verdigim surede soruda sorabiliyorum hemen hemen ayni kazanci saglayabiliyorum diye dusunuyor, dayaniyor soruya dayaniyor soruya. sirf kolay kazanc sağlayabilmek icin yani. ondan sonra beyin bedava modu aktif olunca bakiyor soru soramiyor sitede bu sefer kaciyor... siteyi takip ediyor. beyin bedava modu kalkinca haydaaa... bir daha.. beyin bedava modu acildiginda tekrar soru soruyor... cevapla ugrasmak istemeyen tayfa bunlar. bizi bilirsin biz genelde cevaplayicilariz ama bazen de oyle bir soru soruluyor ki o sorulari hic cevaplayasim gelmiyor benim. atasozlerinin anlamlarini mi soran dersin yoksa bir sehirden baslayip en sona kadar yok plaka kodu yok yoresel yemegi yok gezilecek yeri yok tarihi mekanlari diyip 5-6 cesit soru cikariyorbir sehirden... onlara da hic yazasim gelmiyor. eminim senin de yazasin gelmiyor o tarz sorulara... daha sonra bazi sorularda anlam dusuklugu oluyor. soruyu anlayamiyorum yani.... ona da oyle cevap veremiyorum... yoksa mumkun oldugunca cevap yazmaya calisiyorum sitede.hele suan iki kati kazanc varken hic bırakmam cevap yazmayı... kazanci katlamaya calisiyorken cevap yazmaktan parmaklarkma agri girdi neredeyse... :d :d neyse hadi hepimize kolay gelsin vallahi. bu zamanda sıkı calisiyoruz valla sitede..

0

insanlar sormak için o kadar saçma sapan sorular sormuşlar ki, bir yığılma ve soru kirliliği oluşmuş resmen sitede, sitenin kuruluş amacının bu olduğunu sanmıyorum. keşke herkes mantıklı sorular sorsa da insanlar araştırma yoluna gitse ve bilmediği şeyleri öğrenebilse. ben soru sormak istiyorum ama yeni üyeyim diye 60 soru cevaplama şartı var bir de,

0

zaten sorumani belli bir saydan sonra soru sorma butonunu durduruyor ve herkesi cevap vermeye tesfik ediyor.tabiiki. onca sorudan hangi isine cevap vercemjzi kar istiyoruz ondan dolayı cevapladikca sorular sorulsun .

0

millet saçma soruyor herhalde ve millette cevaplamak istemiyor.

0

önce senın soruları cevaplayayım. sonra diğerlerine geçerim. sen varken gerisi 2.plan . poyrazımı benım için öp. hatta 2 defa öp :):):)

0

ya kanka sorumaninin bu konuda bir yaptırımı olmalı. hele atasözlerini ya da deyimleri a harfini açıp baştan sona o harften olan bütün atasözlerini ya da deyimlerini soruyor. bunlara soru soramama ya da soruları belli bir cevap alana kadar ikinci bir soruyu soramama olayını getirmeli. yoksa biz ikimiz cevapsız sorulardaki sorularla başa çıkmamız imkansız. ve dün sırf bu fazla cevapsız sorulardan dolayı bütün gün beyin bedava modunda kaldı site. bunların yüzünden soracağım soruları soramıyorum. hayır birde benim anlamadığım şey şu cevaplar bu kadar çok kazandırırken neden illa soru soruyorsun. bence kolaya kaçıp halihazırda soru zaten 2 kuruş veriyor ne uğraşacağım düşüncesindeler sanırım. bir dahakine pusu kuracağım sırf şunlar yüzünden ben sorularla dolduracağım sırf şu atasözleri ve deyimler sorulmasın diye.

0

bunlara dikkat edilmesi lazım , absürt sorular çıkıyor bunlara gerekli uyarı yorumlarda yapılmalı , ders çıkarılmalıdır .

1

ben bugün girdiğimden beri sorulara cevaplar veriyorum.. bir tane bile soru sorayım aklımın bile köşesinden geçmedi.. haklısın baktım millet ha bire soru sormuş.. bir çoğu da sorularını bile düzgün ve doğru sormamış en acısı.. madem soru soracaksın adam gibi sorunu da doğru yazsan mübarek diyerek çoğunu uyardım da çok umurlarında sanki.. soru sormak daha kolaylarına geliyor kişilerin.
yarışma olursa dolar herkes merak etme.. şimdilerde az kişi var gibi düşünüyorum.
bazı kişilerin soru sorup cevap verdikleri tavırlara da açıkca sinir oluyorum.

1

bugün sabah pek fazla giremedim ama geceleri genel oldukça cevapsız soruları cevaplamaya çalışıyorum bildiklerimi.

1

olur cevap verelim bakalım ne gibi sorun var ki cevap verecek :)))

1

maşallah yani kimse sana bile cevap vermemiş anca herkes soru soruyor ama cevabı gelince de cevap vermiyor ya görende sanacak ki soru daha çok para kazandırır arkadaşım bak haberiniz olsun sorduğunuz sorudan iki kuruş alıyorsunuz ama uzun cevap yazarsanız daha fazla kazanç elde ediyorsunuz ama siz daha bunu gerçekten anlayamadınız ya helal olsun size ne diyeyim ben bile fazla soru sormuyorum habire cevap diyorum ama siz daha bunu anlayamadınız bak bir daha söylüyorum cevap daha çok para kazandırıyor ama uzun bir şekilde cevap verirseniz ama siz maşallah habire soru soruyoruz ya başka da hiçbir şey demiyorum sizi zaten cevap bile vermemişsiniz sordum şeye.

1

valla vakit buldukça girip cevapliyorum umarım diğerleride cevaplar.