0

cildi yağlı olan kimseler için en basit cilt maskesi yoğurt ve limon suyu maskesi olacaktır saf yoğurdu bir kaç damla limon suyu ile karıştırıp yüzünüze sürünüz 10 dakika kadar bekletip ılık suyla yıkayabilirsiniz cildinizin yağdan arandığını fark edeceksiniz ayrıca kurularken peçete ile kurulayın ve nemi yüzünüzde bırakın bu da cildinize çok iyi gelecektir.

0

en az 2 günde 1 duş alınmalı ve uygun kremler kullanılmalıdır

0

cilt bakımı için siyah maske önerebilirim bunu eczanelerden alabilirsiniz yüzünüzü tertemiz yapar.
birde bir kaba şeker koyup limonu kesip limonu şekere bandırıp yüzümüze sürersek baya etki yapıyor bu yötemde.
bir digeri ise yogurdun içine karbonhidrat döküp bi cubuk ile tüm yüzünüze sürüp 10 dakika beklettikten sonra yüzümüzü yıkayabiliriz ve güzel sonuç alırsınız

0

cilt bakımını mutlaka gözenekleri açıp yapılmalı gözenekleri açmak için sicak suyun buharına bir süre durmak gerekir sonrasında ise çeşitli ama sağlık açısından onaylı kaliteli sabun ya losyonlarla bakım yapılabilir ha bide düzenli duş ve abur cuburdan uzak durmak gerekir .

1

yağlı cilde sahip olanlar için cildi kurulaştirici sabunlar öneriyorum faydalı olabilir. ayrıca kil maskesi de cildinizi kurulaştırır ve sivilcelerin daha az çıkmasında etkilidir . yine cildinize elma sirkesi sürebilirsiniz . dış macununu da faydası olduğu söylenir . yağsız nemlendirici kremler kullanırsanız sizin için daha faydalı olacaktır .

0

cildin esnekliğini ve nemini kaybetmesini önleyen ve yağlı ciltler için ürerilmiş olan nemlendirici ürünler kullanılmalıdır. cildinizi sık sık yıkamayın. cildinizi alkol içerikli toniklerle temizlemeyin. cildiniz yağlı diye bakım yağlarından kaçmayın. doğru yağ seçimiyle cildinizi besleyip güçlendirebilirsiniz.

0

aslında cok bakımlı olmaınza gerek yok düzenli bişekilde duş alırsanız sorun ortadan kalkar

0

düzenli olarak cilt temizliği ve bakımı yapılmalıdır. kullanılan ürünlerin içeriğine dikkat edilmelidir. bazı asitler sürekli kullanımda cilde zarar verebilir.

0

dalin ya da jonsons baby bebek şampuanıyla günde iki üç kere yüzlerini yıkasınlar yağ mağ kalmaz. bebek şampuanları çoğu kozmetikten daha zararsız hatta doktorlar bile zaman zaman bunu tavsiye ediyor ben de üç yıldır falan kullanıyorum ve onun üzerine ne yıkama jeli ne bakım maskesi tanırım benim de cildim yağlı çok memnunum makyajı da çıkarıyor üstelik göz majyajını bile çıkarıyor göz doktorları gözü enfeksiyon kapan ya da çapaklanma problemi olan hastalara da bu şampuanla yıkamasınu söylüyor hem masrafsız hem zararsız bir çözüm istiyorsanız gidin bu şampuanları alın derim

0

cildi yağlı olanlar öncelikle ciltlerini temiz tutmalıdır. bol soğuk su ve iyi bir cilt toniği bu işi görür. siyah nokta gideren ve yağı dengeleyen bir ürün kullanmakta da büyük fayda vardır. bunun yanı sıra iyi bir maskeyi haftada bir uygulayarak ciltteki fazla yağı dengeleyebiliriz.nemlendirici olarak günlük kullanım için uygun yağlı ciltler uygun olan iyi marka bir nemlendirici tercih edilmelidir.cildi çok yağlı olanlar çok fazla kuruyemiş tüketilmemelidir. zira kuruyemislerdeki yağ oranı oldukça fazladır. maskenin kil maskesi olması yerinde olur.çünkü kıllı maskeler iyi bir yağ dengeleyicidir aynı zamanda .bunlara ilave olarak çok acı ve çok baharatlı yiyecekler tüketmekten kaçınılmalıdır. bunları yaparken periyodik sürelerle yapmak gerekir.

0

öncelikle ciltlerine kezzap döküp kurutulabilir ama bu yöntem bazı insanlarda işe yaramamakta. bu yüzden ikinci çözüm olarak bir adet siyanür hapı içilmesi tavsiye edilir. eğer bir yardımım dokunduysa ne ala.

0

cildi yağlı olanlar için ilk başta doktora başvurulmalıdır ve bizim yapabileceğimiz şeyler olarak cildimizi sürekli temiz tutmalıyız ve bilmediğimiz kozmetik ürünlerini kullanmamalıyız doktorun önerdiği ürünleri kullanırsak ciltteki yağlanmayı azaltabiliriz

0

yağlı cilt için günlük bakım yapmazsanız sivilce siyah nokta oluşumu normal bir cilde oranla daha fazla gelişir bu da yetmezmiş gibi yağlı cilde sahip olan kişilerin cilt gözenekleri de çok büyük olur bu gözenekleri yakın mesafeden oldukça belli olur ve hiç estetik durmaz peki yağlı cilt için günlük bakım yapılırsa ne olur bu bakım düzenli ve zamanında yapılırsa zamanla cildinizdeki büyük gözenekler sıklaşır sivilce oluşumu azalır siyah notalar azalır yağlı cilt aslında çok kolay bir cilt bakımı günlük maden suyu ile bakım yapılabilir maden suyu aynı zamanda cilt üzerinde ölü derileri alarak cildin bakteri üretmesin de engeller

0

cildin yağlı olması, çoğunlukla kalıtımsaldır. bazen temizliğin ihmal edilmesi, yanlış kozmetikler ve bakım ürünleri veya aşırı stres, metabolizmanın bozulması, bazı kan dolaşımı rahatsızlıkları, hormonal sorunlar, sağlıksız beslenme cildin fazla yağlanmasına neden olabilir. uykusuzluk ve stres yağlanmayı geçici olarak artırır. örneğin uykusuz bir gecenin ardından, saçlarımız sanki 1 hafta yıkanmamış gibi yağlanabilir. günlük temizlik ve düzenli peeling yağlı ciltler için daha önemlidir. çünkü hava ve çevre kirliliği, yağ ve makyaj artıkları zaten geniş olan gözeneklerin ağzını tıkar ve siyah noktaları oluşturur. bu siyah noktalar temizlenmezse sivilcelere dönüşür.
cildiniz yağlıysa, günde iki kez temizleyin. sabah ve akşamları önce temizleme jeli ve ardından tonik kullanın. gün içinde cildiniz aşırı parlıyorsa, salisilik asitli toniklerle temizleyin. akşam eve gelir gelmez hemen cilt temizliğinizi yapın. yüzünüzde sebuma yapışan egzoz ve sigara dumanları, tozlar ve diğer kirlerle yatıncaya kadar beklemeyin.
yağlı ciltler için en uygun temizleyiciler, jel kıvamında olanlardır. jeller ciltten kolayca akarak arınır. sabun kullanıldığında, siyah noktaların oluşması ihtimali artar. sabunların cildi kurutması da mümkündür.

0

yağlı cildi olanların nemlendirici krem kullanması ciddi zararlar verdiği uzmanlarca tespit edildi. yağlı ciltler sık sık kurulayıcı özellik içeren sabunlar tarafından yıkanması gerekir. çünkü yağlı ciltte bulunan iltihap düzeyi çok fazla olduğundan nemlendirici öğeler daha fazla öteye taşır. böylece yağ oranında ciddi artış olur buda insanların sağlıklarını ciddi boyutlara ulaşacak şekilde bozma riski vardır. iyi markalı bir sabun seçerek yağları kurutmak mümkündür. yağları temizleyen yada azaltan ürün seçilmesi gerekmektedir.

0

her organımız da olduğu gibi cilt'te oluşan sorunların çoğuda yediklerimiz ile alakalıdır. yağlı cilt tipine sahip bir bireyseniz yağlı yiyeceklerden uzak durmalisiniz. bunlar çekirdek, cips, kizartma, hazır gıdalar gibi şeyler.
bir diğer yöntem ise cilt bakiminiz.
kullandığınız krem yağ bazlı olmamalı çünkü daha da beter hale getirebilirsiniz.
cilt sık sık temizlenmeli. bunun icin maden suyu kullanabilirsiniz kendisi doğal bir temizleyicidir.
eğer hiçbir şey yapamıyorsaniz bile yüzünüzü sık sık soğuk suyla yıkayın.
her şeye dikkat etmenize rağmen gecmiyorsa en kısa sürede bir uzmana gözükmenizi tavsiye ederim.

0

sürekli olarak duş alınmalı ve yeme içmesine dikkat edilmeli. doktora görenmesinide öneririm çünkü ömür boyu çekilecek çile değildir.

0

arkadaşlar cildin yağlanması biraz zordur yağlanırsa eğer yani yağlı bir cildiniz varsa bundan korkmayın arkadaşlar her şeyin bir çözümü vardır klasik olan kremleri kullanmayın arkadaşlar bunun için herkesin kendine göre kremi vardı bunun içinde arkadaşlar doktorunuza gidip sormanız gerekir hangisinden kullan kullanmanız gerektiğini o sizi söyler mesela cilt bakımına gelirsek arkadaşlar siyah maske vardır bu siyah noktaları alır arkadaşlar korumasını beklersiniz daha sonra yüz kremleri vardır fakat yine diyorum herkesin kullandığı kremler kullanmayın sizin cildiniz farklı bir dokuya sahip onlara iyi gelen size kötü gelebilir veya hiçbir etki yapmayabilir mesela benim cildim yağlı yüzünüzü bol bol yıkayın arkadaşlar sabunu hep değiştirmeyin sorununuz güzel bir şey olsun benim bir arkadaşım var ve cildi yağlı nereden baksam öyle yüzüne ile denizde eliniz yağlanıyor arkadaşlar doktorlara başvurdu fakat kurtulamadı bir tane benim amcam var ona sordu o da böyle cilt bakım işleriyle uğraşıyor ve ona bir krem verdi şu an adına hatırlayamıyorum öğrenirsem yazarım ona bir krem verdi ve onu bir ay boyunca kullandığı ve 1 ay sonunda ciddi etiler gördü çok işe yaradı sizde normal doktora değil de belki cilt bakım uzmanı gidebilirsiniz cildiniz güzel olursa siz de güzel olursunuz arkadaşlar saçlar sakallar ve cilt herkesin makyajdır arkadaşlar doğal olan makyaj kullanmak cildi yağlandırır bilir kızlar için söylüyorum mesela fondöten yağlı bir şey olduğundan yüzü yağlandırıyor bunu da pek kullanmanızı tavsiye etmem.

0

geri sahipseniz mutlaka cilt tipinize göre bakım uygulamanız gerekmektedir yanlış şampuan ve yanlış bakım ürünleri losyonlar gibi seçimler sizin cildinize faydalı olarak görünebilir ancak cildinizi daha da kötü durumlara soka bilmektedir yarın çiftlik işlerde genellikle gözle görünen geniş gözenekler yüzde sik seksi çıkmışsın yüzde parladığı gibi özellikler bedene gelmektedir yardımcı genellikle 20 yaşlarda oldukça problem çıkarabilmek tedir bu yaş otuzlu yaşlarda da devam etmektedir fakat kırklı yaşlarda sonra genellikle sona ermektedir cildin asıl yalanmı sebebi genlerimizde ilgili olabilmektedir eğer yağlı cilt tipine sahipseniz bu tür besinleriz size faydalı olacaktır bu tür besinler salatalık severler greyfurt omega üç yağ besinlerdir cildiniz yağlı ise sütü besinlerden de kaçınmamız gerekmektedir bu besinler yani etler mandıra ürünleri katıklı şekerler tuzlu atıştırmalıklar gibi ürünlerdir

0

abi benim ciltimde çok çağlı ama yapacak iki şey var.
1-mutlaka 2 günde bir duş al
2-duştan çıkmadan her yerine prinç sabunu sür ve rahatla :)

bu tüyoyu hiçbir yazar vermez sanırım :)