0

bu sonra bence tartışmasız bir soru tabii ki de sağlıklı önemli insanlar sağlığından vazgeçip iş yapıp çalışıyorlar çalıştığı parayla da sağlığına veriyorlar hasta oluyorlar hastanelere düşüyorlar bu sefer çalıştıkları para hastaneye gidiyor her insanın öncülüğünde sağlık gelmelidir para boştur parayla sağlık olsaydı kimse hastaneye gitmezdi hasta olduktan sonra paranın ne önemi var ki yeter ki sağlık olsun para nedir ki bir kağıt parçası

0

tabii ki de sağlık daha önemlidir parayı her şekilde bulursunuz geç ya da erken bir şekilde parayı bulabilirsiniz ama sağlığınızı bir kere kaybettiğinizde geri dönüşü olmuyor o yüzden sağlık daha önemlidır.

0

saglik daha onemlidir sagligin olmayinca paranin onemi yoktur para maalesef hastaliktan kurtarmiyor para bile caresiz kaliyor bazen elin kolun baglaniyor hicbirsey yapamiyorsunuz

0

tabiki sağlık daha önemlidir.ne kadar paramız olsada hiç bir şekilde bize sağlığımızı veremez.yani normal olarak özel doktorlara felan gideriz ama ginede para bize sağlığı veremez bence.mesela ne kadar zengin olsanda ol yenilemeyen bir hastalığa yakalansan nolucak mesela.bundan dolayı sağlık her türlü paradan daha değerlidir.bu hayata bir keren geliyoruz para uğruna kendimizi çok harcamamalıyız.sağlık her şeyden önce geldiğini mutlaka bilmeliyiz.yani sağlığımızı korumak için elimizden geleni yapmalıyız.bu hayattaki en önemli şey sağlıktır.

0

sağlık ve para kelimesini yan yana görünce aklıma sabancı geldi ülkenin zenginlerinden olmasına rağmen oğlunun hastalığına çare bulamadı "bana bir kez baba diyebilsin diye tüm servetimi harcarım" demiştir sanırım yeterince açıklayıcı oldu

1

para bir yere kadar ama önce tabi sağlıktır. sağlık olmazsa para olsa ne yapacan para mezara gelemez önce sağlığın olsun o yeter.

1

tabiki de sağlık daha önemlidir. sağlıklı olmayan bir kişi parayı ne yapsın. insanın sağlığı yerinde olmadıktan sonra parası olmuş ne olmamış ne.

0

günümüzde para her şeyden önce geliyor para ile sağlık satın alınabilir

0

tabiki sağlık çok daha önemlidir sebebi ise sağlık olmadan paranın bir anlamı olmamasıdır örnek verecek olursam adam hasta ayakları tutmuyor parayla ameliyat falanda olsa bile işe yaramayacak ama çok zengin adam parayı napsın ayakları tutmadıktan sonra onun için sağlık her zaman çok önemlidir sağlık olmazsa bizler birer hiçiz tabiki parada çok önemlidir özellikle şu zamanlar aşırı derecede önemlidir benim için fatura günüm geldi ödeyemicek gibiyim ama allah yardımcımız olsun napalım paramız olsaydı eğer bir çoğumuz burda olmazdık o yüzden paranın önemini burdan anlayabiliriz.

0

parayi dert etmeyin o sizi bulur:)
tabiki de saglik daha onemli.

0

öncelikle sağlık sağlık olmassa paranın hiç bir değeri olmaz

0

önce sağlık önemli sağlık olmadan para pul olmaz cepte

0

tabii ki önce sağlık çalıştıkça para da olur huzur da sağlığın olmadığı yerde bal bile acıdır.sağlık olduktan sonra soğan ekmek de yesen olur..

0

bence sağlık diyorum ve çünkü sağlık olmadan hiçbir şey olmaz paranın hiçbir önemi olmaz parayı da zaten sağlık için harcıyorsun yani onun için sağlık olmadan hiçbir şey olmaz para da bir işe yaramaz örnek veriyorum kaza yaptınız sakat kaldınız paranızla araba yaptırabilirsiniz ama paranızla kaybettiniz ayağınıza geri alamazsınız sadece onu yeni bir protez ayak alırsınız oda hiçbir şeye benzemez kendi ayağınızın yerini tutmaz o yüzden sağlık diyorum sağlık olmadan hiçbir şey olmaz ve hiçbir şeyin eski tadı da olmaz huzurda olmaz hayat sezek’siz bir hal alır o yüzden para bazı şeyleri çözme de geçerlidir ama sağlık her şeyin başıdır

0

şimdi sana şöyle anlatayım açığa kavuşturayım sağlık olmadan kesinlikle para bi işe yaramaz sen milyonersin diye düşünelim ama gözlerin görmüyor gözlerinde kesinlikle ve kesinklikle görmüyor sen o paradan ne zevk alırsın yani önemli olan sağlıktır insanın en büyük mirası sağlıktır sağlığınıza dikkat edin aman ha sağlık giderse herşeyiniz gidebilir onun için allaha ibadet ediceksiniz paranın bi önemi yok dediğim gibi senin ellerin tutmuyor gözlerin görmüyor mesela örnek vereyim ne işe yarar o para yani allah insanları herşeyinden etsin ama sağlığından etmesin sağlığından ederse kötü şeyler olabilir her neyse ben anlattım anlatacağımı sizlerde inşallah anlayabilmişsinizdir diye umut ediyorum herkese iyi günler esen kalın bu arada sorun çok hoşuma gitti böyle sorular sormaya devam edersen kazancında yükselir normal olarak :) her neyse hadi allaha emanet olun iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle hoşçakalın

0

cevabı aslında karışık bir soru bu. sağlık olmayınca paranın bir anlamı kalmıyor ama bazen de sağlık, parasız olmuyor. para olmadığı için ilaçlarını alamayan, tedavi olamayan bir sürü ciddi hastalıklara sahip insanlar hatta çocuklar var. ikisi de birbirini tamamlıyor sanırım. biri olmadan diğeri de olmuyor.

0

sağlık tabiki daha önemli para olsa kaç yazar ki sağlık olmadıktan sonra

0

açıkçası sağlık olmadan hiçbir şey olmaz bence. çünkü düşünmek gerekirse paramız olsa dahi sağlığımız olmadan hiçbir anlam taşımıyor benim için. her ikisi kolay kolay bir araya geldiğini düşünmüyorum. iki taraftan bir tanesi kesin eksik olarak görebiliyoruz aslında. paramız varsa tabii ki her şeyi yapmamız mümkün elde edemeyeceğiniz şey yoktur. ama her zaman benim için sağlık hep bir adım öne çıkmıştır. parayı hep ikinci plana atıyorum çünkü elimizin kiri diyebilmek mümkün bence.

1

sağlık daha önemlidir mutlaka.. paranız olsa da sağlığının kötüyse, düzelmeyecek bir durumda, size hiç bir faydası olmaz. sakıp sabancı'nın bir lafı vardı, çok zenginim ama haşlanmış patates yiyorum diyordu.. sağlık nedeniyle dikkat etmek zorunda olduğundan.. hayat bu..

0

sağlık olmadıktan sonra paranın ne önemi var ki sağlık daha önemli bir unsurdur hayatta en başarılı örnek oalrak da sakıp sabancı olarak verebiliriz oğlumun bir tek baba demesine tüm servetimi veriridim demesinden anlaşılır