0

kabızlığa iyi gelen bir kaç yöntemden biri de ılık su ile birlikte bir kaç tane kuru kayısı yemektir. özellikle aç karnına yerseniz daha çok etki görürsünüz. kahve de sindirime yardımcıdır. türk kahvesi içebilir ya da sadece bir iki çay kaşığı kahve yiyebilirsiniz.

0

kabızlığa iyi gelen şeyler, bolca su içmek, hareket etmek, meyve ve sebze bolca yemek. lifli yiyecekler tüketmek lahana, soğan, bamya gibi...lahana suyu da oldukça faydalıdır.

0

kabız hastalıgına iyi gelen fitil okur fitil atarsan düzelirsin ama fitil atmadan da düzelebilirsin sıvı gıdalar tüketerek bu olayı ortadan kaldırabiliriz ama kabız ve ihsal kadar kötü bir bagırsak yolu hastalıgı yoktur bunlar insanı çok rahatsız eder bu yüzden bu hastalıgı yaşayan insanlar genelde dışaeı çıkmak istemezler bu insanların sosyal hayatını çok etkiler bu etki olumsuz birşeydir kabızdan çok ihsal daha kötü bir hastalıktır ihsalde insanın kendini kontrol etmesi çok zordur ihsalin ne zaman ve nerede gelecegi hiç belli olmaz bu yüzden sıkıntılar çok büyük olur işte bu yüzden yedigimiz içtigimiz gıdalara yiyeceklere çok dikkat etmemiz lazım

0

ben tercihen lifli besinler tüketiyorum.mesela,sebze türü:fasulye. her gün aç karnına kahvaltıdan önce limonlu ılık su içiyorum.şekersiz türk kahvesini de her gün içmeye çalışıyorum.