0

bence herkes yazar cunku kazanc elde etmek icin guzel sorular soruluyor sacma sapan sorular sorulsa hemen banlanirlar.

0

gerçekten çok güzel ve çok kaliteli soru hazırlayan arkadaşlarımız var ben de çok beğeniyorum ve hemen hemen sormuş oldukları bütün sorulara cevap vermeye çalışıyorum benim de beğendiğim birkaç yazar var tabiikide.

0

benim sitede beğendiğim soru cevap açısından bir kac yazar vardır bunlar normtala,maigunluk, okuyankurd ve culdadır benim için bunlar kaliteli yazarlar arasındadır ben pek giremediğim için beni yazan biri olmamıştır diye düşünüyorum :/

0

bende kendimi
culda
okuyankurd
maigünlük bunları kaiteli yazar olarak görüyorum.

0

ayyy... arkadaslar beni demis ne mutlu olduuummm... :) :) evet sitrde degisik sorular dormak istiyorum. cunku kendini tekrarlayan o kadar cok soru oluyor ki.. hele birde atasozlerini aciyor sayfadan. bastan asagi butun atasozlerini soruyor... bu kisileri hic sevmem.evet culda ablanin degisik guzel sorulari var. bir ara muraterdi adli uyenin bilhassa progiline girer sorularini cevaplardim ama simdi su son iki uc gundur o da kolaya kacip atasozleri gibi soru paylasimi yapan kisiler gibi soru paylasimi yapmaya basladi. sonra ucan tospaa'nin soeularini beğeniyorum. senin daha profiline girip sorularına bakamadim ama denk geldiğim sorularını iyi buldum. furkanyilmaz38 çok güzel cevaplar yazıyor mesela... birkac sorusuna denk gelmiştim hatta seve seve cevap verdiğim oldu furkaninda. maigunluk, poyrazim.. cevapları sahane. :) furkan gül adli bir yazar var. onun da sorularini iyi buluyorum. :)

0

valla culdayı beğeniyorum bu konuda okuyankurdda iyi furkan arkadaşımın dediği gibi.

0

@okuyankurd olabilir bence :)
@culda ablamiz da olabilir.:)
cok sinirli sayi da yani bu dedigin kisiler :)