0

aslında ben kimseye kibar davranmam öyle davranırsam canım yanar.

1

aslında doğrusunu söylemek gerekirse tanımadığımız insanlar karşısında daha kibar oluyoruz çünkü sonuçta bizi tanımıyor bizi kötü ve samimiyetsiz bulmasın diye içimizden geldiği gibi davranmıyoruz kibarca davranıyoruz nazikçe davranıyoruz ama tanıdığımız kişileri de kibar davranıyorum ben yani tanımadığım insan kibar davranmazsan bile bir daha belki görüşemeyiz yani ama tanıdığımız insanlar her zaman hayatımızda olduğu için onlara daha kibar davranmak zorundayız.

0

her insan bu konu da farklı düşüncelere sahip olabilir . ben tanımadığım insanlara karşı daha kibar ve mesafeli davranırım . çünkü tanımadığım için ve ilk izlenim benim için önemli olduğu için karşımdaki insana karşı olan davranışıma dikkat ederim düşünerek konuşurum . daha kibar daha sevecen yaklaşabilirim . tabiki tanıdığım insanlara da saygı çerçevesinde yine iyi huylu bir biçimde yaklaştırım . fakat bilirsiniz tanıdığınız insanlara nazınız geçer sevildiğinizi bilirsiniz. ara ara sorunlar tartışmalar yaşarsınız .

0

tanimadigimiz insanlara karsi daha kibar oldugumuzu dunuyorum.tanidigimiz insanlarin nelerden hoslandigini nelerden hoslanmadigini yada neye alinip neye kirildiklarini bilir ona gore davraniriz karsimizdaki insanlarda bizi tanidiklarindan art niyetli olmadigimizi yada neyi ne niyetle soyledigimizi bildikleri icin icimizden geldigi gibi konusabiliyorken tanimadigimiz kisilere karsi daha kibar,sozlerimizi secerek yada incelterek konusuldugunu dusunuyorum.

0

kibar olmak için karşımızdaki insanın tanıdık olup olmamasına bakmamalıyız bence. tanıdık tanımadık çoluk çocuk yaşlı genç herkese karşı kibar ve nazik olmalıyız.

0

her ikisinede kibar olmaya calisirim ama sonunda bi art niyet varsa hicde kibar olamam

0

tanımadığımız insanlara genelde kibar oluyoruz.

0

genellikle tanımadığımız kişilere karşı daha nazik oluruz çünkü tanımadığımız için en azından kelimelerinize dikkatli olunuz ve onlarla en azından daha nazik ve sevecen bir şekilde samimi olarak konuşuruz.tanıdığımız insanlarla daha çok rahat bir şekilde konuşuruz çünkü onların alınmayacağını bildiğimiz için genellikle rahat bir şekilde konuşur ve kelimeleri bize bazen hiç dikkat etmeliyiz.

0

karşıdan gelecek tavıra bağlı aslında o kibar olursa bende kibar olurum

0

biraz farklı bir durum ilkdefa gördüğün birine normal biri varmış gibi konusamiyoruz tabikide bizimde konuşma tarzımız vardır.onun için ortalamak gerekir.budurumu

0

tanıdığımız insanlar bizi en doğal halimizle tanırlar.ne zaman nasıl davranacağımızı çok iyi bilirler.bu nedenle onlara kendi benliğimiz gibi özgür davranabiliriz.ama tanımadığımız insanlar bizim hakkımızda hiçbir düşünceye sahip olmadıkları için ve onların bilinçaltında güzel düşünceler bırakabilmek için,insanların geneli kibar davranmaktan hoşnut olurlar.

0

bence kibarlık tanıdığımız ya da tanımıdığımız kişiye göre değişmez kibar olan insan herkese karşı kibardır tanıdığımız kişiyle samimiyetimiz daha farklı olur ama kibarlık ve samimiyet aynı şey değildir bunun ayrımına varmak lazım

0

beni cinlendirmedikleri sürece ben herkese kibar davranırım. tanıdıklarıma da tanımadıklarıma da kibar davranırım yeter ki sabrımı taşırmasınlar.

0

tanımadığımız insanlara karşı daha kibarız.tanıdıklarımızı zaten biliriz az çok huylarını vs.

0

tanımadığımız insanlara karşı daha kibarızdır bence.eğer bir insanla arada bir konuşuyorsak çok bir iletişimimiz yoksa birbirimizden beklentilerimiz yoksa kibarlık doğal olarak oluyor zaten.ama tanıdığımız insanların çoğuyla ilişkilerimizden yanlış beklentilerimiz sebebiyle pişman oluyor veya o ilişkiyi bitirmek istiyoruz ama çoğunlukla bunu gerçekleştiremediğimiz için kibarlığı unutuyoruz artık.beklentilerimizi karşılayan ilişkilerde de samimiyetten dolayı kibar olsak da olmasak da çok fark etmiyoruz genelde. samimiyet olunca geriye kalan şeylerin pek de bir önemi kalmıyor.

0

belkim inanmazsın ben hiçbir zaman kibar olmamışımdır. her zaman doğal olmuşumdur. neysem oyumdur ben zaten romanım kibarlıkla benim hiç aram iyi değildir. yani nasıl konuşuyorsam aynı o şekilde konuşurum istersem savcının, hakimin karşısında çıkayım her zaman aynı konuşurum. çünkü ben benim her zaman tanıdığım insanlar da böyle konuşuyorum, tanımadığım insanla da böyle konuşuyorum illaki kibar olacağım diye bir şey yok sonuçta ben böyle konuşarak da anlaşıyorum. sonuçta ben karşımdaki insana hakaret etmiyorum mesela ben savcıyı karşısına çıktığımda hakim ve savcının mesela aynı bu şekil konuştum efendim demem lazımdı. ama ben onlara abi dedim yani çünkü neden ben benim çünkü ya doğal olmayı seviyorum kendim olmayı seviyorum yani böyle konuşuyorum. böyle de konuşmaya devam edeceğim yani anlayacağın.

0

tanımadığımız insanlara karşı daha kibariz karşımızdaki insanın bizimle ilgili ilk düşüncelerine önem veririz

0

tanımadığım insanlara karşı daha çok kibarım. çünkü tanıdığım insanlarla samimi olmayı tercih ediyorum.