0

deli olmak isterdim.deliler birer melektir.keske deli olsaydm

0

akıllı olarak bu cevabı veriyorum :) şuanda ben mutluyum

0

kesinlikle akıllı olmak daha iyidir derim fakat deli olmuş olsa idim sağlıklı olmak isterdim

0

akıllı olmak tabiikide daha iyidir çünkü delirmek insanın elinde olan bir şey değildir bak at insan zekşsını geliştirebilir

0

ikisi de her insanda vardır biraz ama gerçek delilerin iki şansı vardır diyebiliriz birisi bu dünyanın düşünsel kahrını çekmiyorlar belki de çektikleri için delirdiler, ikincisi cezai ehliyetlerinin ne bu dünyada ne ahirette olmamasıdır ]

0

bence herkes biraz delidir. böyle olmak gerekir. hem her konuda bilgi sahibi olamayız, hem her konuda sabırlı olamayız her insanın bir delirme noktası vardır bence.

0

bir şarkı sözü vardır akıllı olup dünya kahrını çekeceğine birazda deli ol dünya senin kahrını çeksin. diye kesinlikle bu hayatta akıllı olmak zeki olmak evet gerçekten çok başarılıdır ama hiçbir şeyi kafana takmadan, umursamadan ,üzülmeden deli olmak isterdim.

0

bence deli olmak daha güzel deli insan her zaman akıllı insandir. çünkü bu hayat anca deli dolu bir şekilde yaşarsın öteki türlü yaşayamazsın odun gelip odun gitmemen lazım yani hayatın tadını çıkarman lazım insan deli olduğumu zaten kafasına bir şey takmıyor her şeye gülüp geçiyor hayatın keyfini çıkarıyor yani.

0

bence deli olmak daha güzel ya. mesela akıllı olduğun zaman bir şey söylerken yada bir şey yapacakken acaba insanlar ne düşünür diye yapmaktan vazgeçiyorsunuz. fakat deli olunca böyle bir şey olmuyor. kafan estiği zaman istediğin her şeyi yapabiliyorsun. kimseye ne diyeceğim diye düşünmüyorsun ve kimse senin hakkında yorum yapmıyor. deli olmak akıllı olmaya oranla daha güzel bence. böyle yollarda bağıra bağıra şarkı söylemek, deli gibi dans etmek ve istediğin gibi hareket etmenin mutluluğu bir başka oluyor. deli olmak illa bilmediğin ve bilinçsizce yaptığınız şeyler değillerdir. mesela deli olmak sadece kafamızdan geçen seyleri pat küt yapmaktır. yaşasın deliler. :)

0

deli olmak deyince akıllı bir insan olduğum için iyi mi veya kötü mü olur bilemiyorum. deli olan insan mantıklı düşünemez düşünmediği içinde hayattan bağımsız bir şekilde yaşar akıllı insanlar ise hayatla mücadele eder niçin geldim nereye gidiyorum sorusunu sorar. buna yönelik hayatlarına devam ederler. yani yerine göre deli olmak güzeldir bir nevi özgürlük. ama akıllı olmak daha güzeldir hakkımla kendimi özgür kılarım.