0

cilt bakımı için öncelikle cilt tipimizi bilmek gerekiyor. cilt tipimiz yağlı mı, değil mi? ya da kuru mu?bunlara dikkat etmek gerekiyor. cildimizi öncelikle düzenli olarak temizlemek gerekiyor. makyaj yapıyorsak mutlaka akşam makyajımızı silmeliyiz. yüzümüzü düzenli olarak yıkamalıyız. hazır maskeler var ama bunların haricinde doğal şeyler kullanarak da cildimiz temizlenir. mesela kahve telvesi, elma sirkesi, yoğurt, gül suyu kullanabiliriz. bunlarla yüzümüzü temizleyip bu maskelerle yüzümüzü güzelleştirebiliriz. fazla yağlardan yüzümüzü arındırırsak daha güzel parlar daha güzel bir görünüm sağlar. yüzümüze mutlaka yatmadan önce krem sürmek gerekir, nemlendirmek cildi güzelleştirir. temiz su ile mutlaka sıkça yüzümüzü yıkamalıyız.

0

orta yaş grubu olduğundan yaşa uygun kremler kullanmalı gece ve gündüz

0

markalı temizleyici kullanmalı peeleng yapmalı sonra nemlendirmeli

0

cilt bakımı için cildimizi temiz tutmamız gerekir. yüzümüzde makyaj kalıntısı bırakmamalıyız. arındırıcı ve nemlendirici ürünler kullanmalıyız ve kullandığımız ürünlerin doğal içerikli olmalarına dikkat etmeliyiz. cildimizi fazla güneşten korumalıyız ayrıca yediğimiz besinler de cilt sağlığımızı olumlu ve olumsuz olarak etkilemektedirler.

1

cilt bakımı için düzenli olarak cildi temizlemek gerekir. haftada bir defa cilde peeling yapmalı, cilt tipine uygun maskeleri uygulamalı sonrasında ise cildi tonikleyip nemlendirmek gerekir. ayrıca siyah noktalar varsa , cilde buhar banyosu yapmak ve ardından siyah nokta bantları kullanmak faydalı olacaktır. tüm bunların dışında günlük olarak cildi uygun ürünlerle temizlemeyi ve gece yatmadan nemlendirmeliyiz.