0

ben turkcell kullanmadıgım ıcın bilmiyorum ama benim icin tabiki öncelikle modofone suana kadar asla sorun ve sıkıntı yasamadim her alanda herkesimde herkeze tavsiye ederim bende.

0

ben her iki hattı zamanında sırasıyla kullanmıştım, şimdi kullandığım hat türk telekom.turkcell-vodafone kıyaslaması yaparsam eğer tercihim vodafone olur, memnun kalmıştım kullandığım zamanlar.

0

turkcell kullanıyorum. vodafone'dan geçiş yaptım vodafone 1 yıllık taahhüt imzalattı 2'inci yıla girdiğimiz halde kendi kendine sözleşme yenilemiş hat değiştirdiğim için ceza ödettirdi. ben 1 yıllık taahhüt imzalamışım artık istediğim operatöre geçerim sonuçta. pahalı ama en azından her yerde çekiyor, en azından daha kaliteli bu yüzden turkcell'i tek geçerim.

1

turkcell tabi çekme bakımında internete hızı bakımından tabi iyi ama bir o kadarda pahalı tarifeleri var. vodafone ise öğrenci hattı herkese uygun tarifeler bulunuyor. çekme konusunda sıkıntılar oluyor tabi.

2

turkcell çekme bakımından daha iyi. her yerde çekiyor. vodafone pek çekmiyor. ben vodafone kullanıyorum ama işte bu bakımdan kullanmak istemiyorum. ama uygun tarifeleri olduğu için kullanmaya devam ediyorum.

0

benim hattım vodafoné çok da memnunum bence vodafone

0

çekim gücü olarak turkcell daha iyi fakat turkcell artık gerçekten inanılmaz pahalı gereğinden fazla pahalı

0

günümüzde vodafone daha etkin kullanılan bir oparatör genelde avantajlı paketleri olan vodafone genelde genç kısma itap etmektedir kendimce türkcel operatörü daha başarılı ve kaliteli fiyat ve tarifeleri yüksek olmasına karşın genelde yüksek kesimlere itap eden insanların kullandığı bir oparetör olarak görünüyor benim için kalite ve çekim işlevi olduğudan dolayı tercih ettiğim oparetördür türkcell pahalı ama hiç olmaz sa kaliteli hizmet vermektehiç bir zaman şebek problemi ile karşılaşmadım şirket hattım vodafone çoğu zaman şebek problemleri ile karşılaştım yada hatlarda sıkıntı yaşadığım müşteri temsilcisne hiç uğraşmadan bağlandığım oparetör türkcel müşteri memniyetine çok önem göstermekteler

0

türk telekom hepsine fark atar.iki operatöründe fiyatları uçmuş durumda şuanda.türk telekom'da çok uygun fiyatlı tarifeler ve paketler var.