0

evet, bir soruya birden fazla cevap verebilirsin. ama sonun icin onceki cevabin ya da cevaplarinla ayni olmayacsk sekilde yazman lazim. yani daha dogrusu ayni dusunceyi yazabilirsin ama birebir aynisi olmayacak onceki cevabınla. yoksa bir soruya birkac crvqp bilr yazabilirsin. mesela birisi diyelim ki nasil birikim yapiyorsunuz diyor. cevabini yazdin gonderdin sonra aklina birsey grldi. bak ben sunu da yapiyordum yazmayi unuttum gibisinden de yazabiliyorsun. yani o konuda hic sikinti yok sorumani sitesinde. allah razı olsun onlardan.

0

evet cevaplayabilirsin bazen karşıma cevapladığım sorular çıkıyor bilmedende olsa cevaplıyorum tekrar ama bakiyorum sonradan farklı cevaplar vermişim sadece bir kaç değiskklik yapmışım yani cevaplayabilirsiniz birebir aynı olmamak şartıyla.

0

evet bir soruya birden fazla cevap verebilirsiniz. yani eklemeyi unuttuğunuz bir şey olur veya yanlış yazdığınız bir yer onu düzeltmek için bile olsa tekrardan cevaplar verebilirsiniz ama bu cevaplar birbirinin aynısı cevaplar olacak diye bir daha yazmanın pek bir anlamı yoktur diye düşünüyorum.

1

cevaplayabilirsin ama bence saçma olur. her soruya bir kere cevap verilmeli bence. bir dan fazla cevap verirsen saçmalarsın.

0

verdiğin cevaplarının aynı olmaması lazım etik türleri cevap verebiliyorsun ama bir bak bir daha aynı yazdığı şeyle ondan sonra yoksa geçersiz olur yani.

1

aynı soruya eğer farklı bilgiler katacaksak bence tekrar yanıt vermemiz mümkündür diye düşünüyorum. ama bakıp aynı şeyleri yazacaksak bu zaten hiç etik olmayan bir davranıştır.

0

aynı soruyu bir kaç kez cevaplayabiliriz ama cevapların aynı olmaması lazım. misal mustafa kemal atatürk’ün doğduğu yılı sordu biri sende 1881 yılı yazdın bir kaç gün tekrar geldi önüne bir daha aynı cevabı veremezsin, öyle yapacaksan çokca yorum sorularına yönelmelisin.