0

var ancak sonu epey hüsranla bitiyor. abim ve nişanlısı. çok küçük yaşlarda tanışmışlar. 10 yıla yakın sevgililerdi. yedikleri içtikleri ayrı gitmiyordu. aynı lise aynı üniversiteye gittiler. abim askere gitmeden önce nişan yapıldı. daha sonrada askere gitti. abim askerdeyken kız intihar etmeye kalkıştı. ama bişey olmadı uzun süre tedavi gördü. abim askerden gelince hiç yanından ayrılmadı. düzelmesi için elinden her geleni yaptı. bi süre sonra kız normale döndü ve nişanı attı. nişanı attıktan 2 ay sonra bir başkası ile evlendiğini öğrendik. tabi abim için hayat bitmişti. 1 2 sene sonra çarşıda gezerken kıza denk gelmiş yanında kocası ve hamile bir şekilde. abim bu olayı atlatamadı. şu an 38 yaşında ve herşeyi olmasına rağmen hala evlenemedi. neden evlenmediğini sorduğumuzda istemediğini söylüyor. işin garibi ondan bu yana hiç sevgilisi de olmadı. kötü olduğunu da hiç belli etmedi.

0

aramış aradan beş dakka geçti baktım çocuk beni aradı ne halin varsa gör bidaha aramicam falan dedi tolgayı aradım ne dedin diye söylemiyo:) neyse yeni lisede ilk okul arkadaşımda vardı onunla aynı sınava düşmüştük eski arkadaşlardan biri iş var calisirmjsiniz bi günlük stant hazırlamaktı bir ressamın bizde tamam dedik ise gittik tolgayla ortak arkadaşımız adres ver şu an nerdesin tolga vi paket yolladı sana ulaştırmak lazım dedi bede olduğum yeri söyledim ama nasıl merakliyim acaba ne gönderdi diye neyse akşam oldu işten çıktım kapıda arkadaşı bekliyorum biri güzelim dedi arkamı bi dondum baktım tolga bi koşusun var kucağına bir atlayıp sarılırım hala aklıma geldikçe tuylerim diken diken oluyor :) beş dakka falan o şekilde kaldım heralde neyse oturduk ben sonra eve geldim onun izni bitti askere geri döndü baktım bana duygularını açtı tabi ben şok hayır falan derken konuşmadık bununla ipleri kopardım sonra bir kaç bisi oldu deneyelim dedik 24 haziran 2012 de gece 4 gibi çıkmaya başladık lisa dondayım o aralar üniversite sonucları aciklanacak tabi sabirsizlik var o zamanda ramaz sahura kalktık komşunun internetinden sonuçlara bakıyorum ve o an selçuk üniversitesi evet evet kazanmıştım:) :) gece komşu demeden çığlıklar attım tabi bir iki gün babam tamam dedi kayıtlar yaklaştı babam bir şeyi bahane edip gitmiceksin dedi bende tolgalara gelin isteyin dedim evden kurtulmaya kararlıydım anlicaginiz neyse oda ailesini zar zor ikna edip istemeye geldiler babam da babam burda yokken veremem dedi desenlerde o arada kimyadalar neyse dedemler geldi konuşuldu babaannem çağırdı beni vermicez baban istemiyo dedi haaa öyle mi tamam dedim sonra tolgayla buluşmak için evden çıktım ve bir daha gelmedim :) 19.10.2012 de nikâhımız oldu ailem ile barıştık kinami düğünümü yaptılar şu an 7 yıllık evliyim ve 6 yaşında bir kızımız var ve bu mesahida annemlerde otururken yazıyorum:)

0

benim annem çok sevmiş babamı seneler geçmiş arkadaşlıkları sürmüş babamin ailesi istememiş köylü diye hor görmüşler annemi ama babam genede vazgeçmemiş babam annemden sevmiş ya çok sevmiş ailesini silmiş babam annem için sonun da kavuşmuşlar ama daha le hor goruyolarmis annemi sonradan razı gelmiş torunları olunca yani biz olunca babam ölecek kadar çok sevmiş annemi benim kaderim de anneme çekmiş bende çok seviyorum ama kavuşamıyorum aileler istemiyor birlikteliğimizi hep hor goruyolar aileler annem demiyoki benim kaderime çekmişsin kızım üzülme demiyor ne acı bise annem bile benden vazgeçti degermiydi ki benim sevdigim insan icin anneden vazgecmek degermiydi benim kaderim anneme cekmis iste mutluluk haram bana ya birgun mutlu olamiyorum sevdigim insanla kalk babam kalk gör halimi kaderim size çekmiş babam kalk nr olur

0

favori aşk hikayesi kendi aşk hikayemdir. bunu abartısız söylüyorum. 9.5 yıldır ayrı şehirlerdeyiz ve ne yaparsak yapalım asla kavuşamıyoruz. bir roman yazacak olsam en az 4 cilt roman yazılır kendi aşk hikayemden ve biraz daha kavuşamazsak okumak size de nasip olacak. çünkü efsane olacağımız kesin.

0

efsane bir aşk hikayesi çok kerem ile aslı var leyla ile mecnun var ama ben kendi efsanemi kendi nasibimi anlatacağım. eşim yoldaşım ile bizim evliliğimiz de kolay olmadı belki dağ delmedik ama çok tabular yıktık bizde. eşim ile bir arkadaşım vasıtasi ile tanıştım . arkadaşım ise onunla internette tanıştı . çok boş vaktiiizin olduğu öğrencilik yıllarındaydık arkadaşım anlatıyordu kanka biri var söyle böyle diye anlatıyor onlar konuşuyorlar ama eşim onunla dertleşiyor. o dönem de koz arkadaşından ayrılmış o anlatıyor arkadaşım da dinliyor birçok anlattığına inanmıyoruz nede olsa sanal neden gerçek söylesin falan diye test için benim çakma bir facebook’tan onastek attım baktım bana da anlatıyor herşeyi aynı o anlattıkça üzülüyorum haline o beni hiç görmedi ben ona hayali bir insan anlatıyorum hisler gerçek ama üniversite öğrencisi bir ben değil de ev kızı mutsuz evde zor zamanlar yaşayan bir kız hatta zorla evlendirilecek bir kız ;) ben ise tüm hayatını biliyorum artık ilk resmini gördüm hiç beğenmedim hatta tüye aldım tipim değildi . bir onunla muhabbettaş olduk o benim yüzümü hala görmek ama ben ona güvenince gerçek hayatımı anlattım. iyiden iyiye biz bağlandık ama sadece arkadaştık ötesinin olması benim açımdan imkansızda. o esrar kullanan bir serseri ben ise muhafazakar bir bireydim . ben kendime bu hayatı sevemezdim aileme ise bu durumu asa kabul ettiremezdim tabi benle görüştüğü zamanlarda kötü alışkanlıklarını bırakmıştı ama geçmiş ne olacaktı. neyse ben defalarca onu terk ettim ama hayatında ben olmayınca ya hiç taparlayamazsa benimle iyi bir insan iyi bir hayat vardı ya bensiz silinirse . ramazan girdi araya biz ayrıyız ama her sahurda arar uyandırırdım ilk sen vermezdim sesini dinler kapatırdım sonra o da farkında tabi benim aradığımı lütfen konuş sesini duymaya ihtiyacım var tarzı şeyler söylerdi bir gün dayanamadım yeniden başlattık ama arkadaşız sorsan bize ama gönül arkadaşlığa razı kalır mıydı kalmıyordu. ateş baruttuk zaten sesi duyuncaiçim acıyordu biz tekrar eski halimize döndüyse tekrar sevgili oluyorduk çok ayrı kalmamıyorduk . peki ailece nasıl kabul ettirecektik oda çok zor bir süreçti tabi internetten tanıştığımızı ve o geçmişini anlatmadık ama yine de ailem onu bana denk görmüyordu. ben babamın söylediği hiç bir şeye hayır dememiştim bu güne kadar öyle zor bir süreçti ki babam ile konuşmalar okadar zordu ki yüreğim ağzımda olurdum babama aşıktım onun güvenini sarsmıştım . en çok bana güvenirdi ben onu şaşırmıştım üstüne bile bakmaya utanıyordum ama diğer tarafta aşıktım . sonra bir şekil ikna ettim ailesi geldi tanıştık biz gittik tanışmaya beklediğimiz ilgi ile karşılaşmadık tam yüzdük yüzük kuyruğuna geldik o gün bitti tam üç ay yine onsuz ne yemek giyebiliyorum ne birey her gün iki gözüm iki çeşme ne zordu en zor en ciddi ayrılığımızdı . bir resim gördüm ve aradım allah belanı veresin dedim ve kapattım telefonu . gerçekten vermiş büyük bir kaza atlattı ölümden döndü. ikinciye tekrar öyle başladık evli ve çocukluyuz.

1

eskidenmiş öyle efsane aşklar uğruna dünyaları yakmalar falan şimdi adam akıllı birini bulsak yeter , şahsen benim fazlasında gözüm yok artık. sorun istemiyorum hayatımda varsın efsane olmasın, huzur olsun güven olsun gerisi hallolur nasılsa.

1

evet var. benim ben de şimdi 4 sene boyunca konuştum ailem hiçbir zaman istemedi benim eşimi ondan dedi koca olmaz halbuki tanımıyorlardı ,yani eşimin ailesi de benim için eşim ve dedi o dedi türk o bizim öf adetlerimize de uyamaz dedi. bizimkiler de romanla ,kürt olmaz dedi.. onun için biz karşıyız istemiyoruz dediler ailelerimiz karşı çıktı. ben ailemi karşıma aldım ,eşim için eşim de benim için ailesini karşısına aldı. dört sene boyunca birbirimizi bekledik işte en sonunda karşı gelmek zorunda kaldık ailemize ilkinde ben ailem istemiyor diyor o zaman ayrılalım dedim o da bana sen pesmi ediyorsun dedi.. falan filan amcamlar beni tehdit etti ona evlenemezsin muhabbeti yapti. gel çok şeyler yaşandı benim eşim gene benden vazgeçmedi ben de ondan vazgeçmedim ondan sonra artık ben ailemle tartıştım eşime kaçtım cesaretimi toplayıp ondan sonra eşimle evlendim kaynanam gil de yaşadım 1 ay falan ondan sonra anlaşamadık eşime söyledim bana ayrı ev tut dedim ondan sonra ayrıldık işte çocuğum olduktan sonra kaynanam bana bir baktım yalakalık yapıyor.. ama ben kaçar kaçmaz beni ailem affetti ondan sonra çocuk olduktan sonra annesi eşimin ailesi değil falan oldu ondan sonra bir olaylar oldu şimdi eşim ailesiyle konuşmuyor ben de onun ailesi ile konuşmuyorum mesala şimdi annem, babam benim eşimi gerçekten de çok seviyor özoğlu gibi görüyor diyebilirim.. yani böyle aşkımız için her şeyden vazgeçip evlendik ama çok şükür ailemle de aramayı onun ailesi zaten hiçbir şekilde aramazsa da olur bir faydaları yok zaten benim eşim bile benim annem babamı anne baba diyor benim diyor gerçek annem ,babam diyor. senin annen ,baban diyor böyle yani.