0

soru sormaya yoneldigi icin kisiller bu yuzden herkez yoneliyor.ama ilerleyen zmanlarda 3 yada 4 kurus olur diye dusunuyorum bende hemde etkinlikler haricinde bile cevaplara daha fazla kurus verilecek bence.

1

belki de insanlar sürekli soru sormasınlar diye kazanç daha az veriliyordur. ama cevaplara daha çok kazanç gelmesi daha iyi yani.

0

devamlı soru sormamak için bence az veriliyor üyeler sorulan sorularıda cevaplamaları için cevaplar biraz daha fazla kazandırıyor bende ilk siteye üye oldugumda sorular daha fazla kazandırıyor sanıyordum ama cevap verdikçe sorulan sorulara daha cok kazanç elde ettim ve şu an için kolay kolay soru sormuyorum hep cevap vermeye yöneliyorum sende öyle yapabilirsin.

2

galiba cevaplara iyi para veriyor. sorulara fazla para verilmiyor.

0

bence de az veriyor ama umarım etkili bir karar olur ve herkes cevap vermeye gayret gösterir. hem kazanalim hem kazandiralim diye düşünüyorum.

0

sorumani'de sorular sormaya ara veriliyor. çünkü cevapsız soru çok oluyor bazı insanlar genellikle soru soruyor ama cevap vermiyor. ve tüm sorular cevapsız kaldı için beyin moduna geçiyor onun için sorumani soru sormayı kısıtlıyor bence en güzeli çünkü burada 5 ,6 kişiyle cevapsız soruların hepsini cevaplayamama yaz bu imkansız bir şey ama bazı arkadaşlarımız devamlı arka arkaya soru sorar ama kendileri cevap yapmıyor.