1

osman pamukoğlu'yla ey vatan kitabıyla tanıştım. unutulanlar dışında yeni bir şey yok, cehennemdere kanyonu, angut, korkunun çocukları, insan ve devlet, kara tohum, ayandon, yolcu, kafes beyaz çığlıklar adlı okunmaya değer kitapları da vardır.
kendisi doksanlı yıllarda pkk'yla yapılan en başarılı mücadeleye imzasını atmış, sıcak temasda bulunmuş bir komutandır. siyasi bir parti kurmuştur ancak gerek medyanın fazla yer vermemesi, gerek kendisinin ödün vermeyen tavrı yüzünden mecliste yer alamamıştır. bence yönetimde söz sahibi olması gereken sevdiğim bir şahsiyettir kendi adıma. böyle aklı başında, vatansever insanların da söyleyecek sözleri olmalı millet adına.

0

osman pamukoğlu bir askeri personeldir pkk ile müdacelede üstün başarı ve istekli bir askeri personel olarak bilinmektedir ben askerlerime leş toplatmam diyen bu sözün saibi olan kişidir 90 lı yıllarda terörün artmasıyla herkes doğu görevinden geri çekilerek gelmiş bu istekli olarak katılmış ve her operasyonda da askerleri ile birlikte operasyonlara katılan ve yürüten bir askeri personeldir bir karakol baskına ugradıgında eline silah alıp o karakola giderek çatışan bir askeri personeldir askerilerinin canını kendi canından üstün tutan bir askeri personeldir 90 lı yıllarda iki yaka dağlarında pkk nın en önemli yapılanması bulunan daga mütiş bir taktikle girilemez dedikleri yerleri alıp alınamaz denilern yerlerde keyif siğarası içmiş bir askeri personeldir askerden emekliye ayrıldıktan sonra bir siyasi parti kurmuş ancak beklediği düzeyde oy potansiyeli tutturamamıştır 90 yılalrda da pkk ya çok agır darbeler vurmuştur tv kanallarında bazı programlara katılıp pkk yandaşlı insanları yerin dibine sokan insan oalrak da bilinmektedir tam anlamıyla türk bir subay olmuştur ve korkusuzlugu tüm askerleine ve millete örnek olmuş bir komutandır