1
0

gerçekten sevilmek ve sevildiğiniz den emin olmak kadar güzel bir duygu yok bence ama hiçbir zaman gerçekten sevildiğinizi emin olamazsınız aslına bakarsanız gerçekten sevdiğinize demin olamaya biliyorsunuz çünkü sevgi öyle bir şey ki bir an çok sevdiğiniz birinden herhangi bir kötü davranışı sonucu tiksinti duyabiliyor ondan nefret edebiliyorsunuz yani sevdiğinize de emin olamıyorsunuz aslında sadece ihtiyaçlar meselesi bence bu sevgi durumu.

0

kadınların malum romantizmi bazen akıl almaz yerlere gelse de tebessüm ettirdi yüzümde hep, erkeklere göre de kadınlara da göre sevilmek bu yeryüzünde var olan en güzel akım.sevdiğin zaman karşılığını da görmek istersin çünkü

0

@peggy sevilmek ister çoğunlukla toplumda ki her birey, kadınlar için dedikleriniz çok önyargılı bir tutum olmuş ve herkes için geçerli değildir bu çünkü eski kız arkadaşımla geçirdiğim her bir an ölümsüz ve unutulmazdı, ailem benimle o kadar ilgilenmemişti sevgi göstermemişti dövüp kırıyordu beni ama ben onun yanında iken herşeyi unutarak eve hep güle oynaya gidiyordum sevdiğini biliyordum çünkü.kadınlardan sevginin açığa çıkmasını beklersek yanlış olur çünkü onlar hassas varlıklar duygusallığı yüksek düzeyde ve ben hiç bir zaman açık açık beni sevdiğini belli et demedim eski kız arkadaşıma.sevdim çok sevdim hem de, sevdiğimin yüzde yüzünü gördüm mü dersen hayır diyecem çünkü sevilmek asla karşında ki insanın gözlerine kalbine sonsuzca işlemez çünkü artık karşında ki seni ne kadar sevdiğini anlarsa anladığıyla yetinir.

0

erkeklerde ve bayanlarda kesinlikle bu durum değişiyor. çünkü erkekler sevmeyi tercih ederler sevdim mi tam severler sevilmek aklının ucuna bile gelmez fakat bu kadınlar için tam tersidir. kadınlar ise herkez tarafından sevilmeyi daha çok isterler. bu her kadında vardır.

1

fuzuli'ye sormuşlar. ''sevmek mi daha güzeldir sevilmek mi'' diye. ''sevmek demiş çünkü sevildiğinden hiç bir zaman emin olamazsın'' yine de karşılıklı sevmek derim ben. sevildiğini bilmek, hissetmek, değer verildiğini düşünmek her insanı mutlu eder ve kayıtsız kalamaz diye düşünüyorum.

1

sevilmek ve birinin sana değer vermesi bana daha güzel geliyor.

1

seviyorsun ama bu bilmeden karşındakini olabiliyor.karşılıksız olabilir.bu yüzden sevilmek senin sevdiğini bilmek daha iyi bence .ama başkalarına göre bu görüş değişebiliyor.herkes farklı açıdan bakabiliyor.

1

ben kadın olarak söyleyeyim ben sevilmeyi daha çok isterim. çünkü biri beni sevince ben de severim ama bir yandan da düşünürsem şöyle bir şey var sevilmek isterim diyorum ama karşımdaki insana güvenmem önemli her zaman kafamda bir soru işareti kalmasın acaba o beni seviyor mu? diye en azından ben sevdim mi en azından ben sevdiğimi biliyorum.. ama o karşıdaki insan acaba ağzından çıkan iki kelime seni seviyorum mu yoksa beni gerçekten seviyormu? diye soru işaretleri ile karşılaşmak istemiyorum kararımı değiştirdim sevmek isterim herkes kişiliğine yakışanı sever ben sevmek istiyorum ama karşımdaki insanın da beni sevmesini istiyorum.