1

sorumani sitesinde şu anda 10 seviyedeyim baya güzel seviye atlattım yani daha yaklaşık 1 aydır bu sitede yazarım ben ama ben gün içinde çok aktif oluyorum bana göre 10. seviye yine de az geliyor şu anda 12 seviye olmam gerektiğini düşünüyorum çünkü gerçekten bu sitede ben çok aktif oluyorum ve günde en az 5 saatten fazla sitede takılıyorum ve soruları cevaplıyorum tabii ki ne kadar cevaplasam o benim karımdır bir gün içinde kadar aktif olursam o kadar daha çok kazanırım inşallah 16 seviyeye en kısa zamanda ulaşırım çünkü burada gördüğüm kadarıyla sadece 16 seviyeye kadar seviye var olduğunu düşünüyorum ondan fazla var mı yok mu bilmem sadece seviye bölümde 16 seviyeye kadar yazılıyor ama bence seviyeler 20'ye çıksa çok güzel olur inşallah bu hafta içinde 16 seviyeye ulaşacağını düşünüyorum çünkü bunun için baya aktif olmaya çalışacağım.

0

şu anda sitede 6. seviyedeyim ve bir kişiyi görmüştüm 10 bin civarı cevap vermişti 15. seviye miydi neydi vallahi bizden çok çok daha fazla cevap vermiş insanlar var benim şuan 460 cevabım falan var yani nasıl bu kadar hızlı cevap yazıyorlar anlamış değilim... ya çok hızlı cevap yazıyorlar ya da bu sitede çok fazla zaman geçiriyorlardır. 10 bin cevap nedir :).

0

iki gün oldu siteye kaydolalı 3. seviyedeyim ve altı buçuk liram var inşallah hızlıca biterde tamamlarım yirmi beş lirayada alırım paramı

0

daha yeni başladım siteyi kullanmaya çok olmadı hemen ödeme limitine hemen ulaşmak için fazlasıyla aktif oldum şu an iki gün olmasına rağmen üçüncü seviyedeyim seviyenin kazançla falan bir etkisi varmı seviye ne işe yarıyor sitede

0

brn suan 12. seviyeye gelmis bulunmaktayim. 12. seviyeye dr son zamanlarda grldim. iki kati kazanc etkinliginin faydasi oldu bu konuda. yani mumkun oldugunca aktif olup uzun cdvaplar yazmaya calisyim hep. yani bu etkinligin etkisi buyuk. gerci pazar gunu son demislerdi ama beyin bedava modunun aktif olması ve cevapsiz sorularin fazla olmasi sebebiyle uzattiklarini dusunuyorum. yani ne zamandir da bekliyorduk zaten bu etkinligi. drgeroendirmeye calisiyorum o yuzden. yani dun odeme talebinde bulundum oglende. oglenden aksama kadar yine bir girememezlik oldu bende. disaridaydim. dun aksam 10 dan bu yana yine birseyler yapmaya calisiyorum. bidazdan yine cikacagim mesela. hep bir vakit kaybetme durumum oldu bu seferki iki kati kazanc etkinliginde ama. iste mumkun oldugunca bos kaldigim zaman yazmaya, kazancimi arttirmaya calisiyorum suan.

0

10. seviyedeyim suan. ama girebilsem daha fazla yaparim seviyemi. iste cevaplaeim az ama cevaplarim uzun oldugu icin bu kadar gelebildim. yoksa benden cok cok fazla cevap yazan kisiler var. mesela birini gordum 9 bin crvap mi ne yazmis sanirim oyle bir sayiydi. o kisi de 11. seviyede miydi 13. seviyede miydi neydi..

0

sorumani sitesinde on üçüncü seviyedeyim.üç ay oldu üye oldum.

0

sorumani.com sitesinde 1. seviyede bulunmaktayım

0

şuan 11. seviyedeyim ben. girmediğim o kadar çok zamanda var ama. onlarda olsaydı rahat 14. seviyede ya da 15. seviyede olmuştum bile

0

sorumanide su an 7. seviyedeyim seviyeler şu an için bir işe yaramıyor ama yaramalı bence sonuçta uğraş veriyoruz bişeyler elde etmek için.

0

sorumanide şu anda 7.seviyedeyim.bu seviyelerin ne olduğunu bilmiyorum ama herhalde sitedeki zamanımız ile alakalı olabilir.yani siteyi çok kulanan kişinin seviyesi daha çoktur herhalde böyle bir şey olabilir.yada kazancada bir etkisi olabilir.

1

ay daha birinci seviyedeyim ben yükselmeye cabaliyorum olacak inşallah olacak :)

1

sekizinci seviyedeyim neredeyse bir ay oldu üye olalı.

1

@sormani ekibinden bile yüksek seviyem var. :)) 14. seviyedeyim ve ekip bile bu kadar yüksek seviyede değil. :d