0

benim en cok oynadığım oyunlar call of duty 4 ve call of duty 5 ve evet oyun oynama aliskanligim var ancak bu hic de iyi bir sey degil ama insan bir kere bagimli oldu mu birakamiyor ayni sigara gibi. ama sigara icmiyorum :d. yani diyecegim su ki oyun oynama alışkanlığı başlatılmadan bitirilmeli yani belirli aralarla bagimli olunmadan oynanmasi lazim bence.

0

eğer bir oyunu üst üste oynamaya başlarsam alışkanlık ediniyorum. 1 2 hafta oynamayı bırakırsam alışkanlığımdan kurtuluyorum. en büyük alışkanlığım yıllar önce karahanlılar oyununda oldu. son 1 yıldır ise lol'e alıştım fakat artık bilgisayarım olmadığı için oynaamıyorum.

0

eskiden oyun oynama alışkanlığı vardı. o zamanlar hatırlıyorum bir gün öğlenleyin saat 2'de oturup akşam 11'de oyun başından kalktım olmuştu. fakat günümüzde eskisi kadar vakit ayıramıyorum. özellikle aksiyon ve yarış oyunları ilgi alanıma giriyordu. günümüzde artık oyunlar istediğimiz zaman mobil cihazlarınızda birlikte yanımızda oluyor. online çoklu oyunlar mevcut ve gerçekten çok büyük bir sektör haline döndü.

1

evet oyun oynama alışkanlığım var ve de çok yoğun.günlük hayatta da okey pişti gibi oyunları çok sık oynarım.bu arada internet bağımlılığımın büyük bölümü oyunların başında geçiyor.gün içinde video izlerim yemek programlarına bakarım ama bütün bunlar oynadığım oyunlarda can kazanmak için gerekli süreleri doldurmak içindir itiraf ediyorum.yani oyunlar ister canlı olsun ister internette benim vazgeçilmezimdir.

0

oyun oynama alışkanlıgım var en çok gta oyununu severim ömrüm bilgisayar ile geçmiştir neredeyse 500 tane oyunum var evimde oynarken en çok eglendigim oyunlar gta gibi oyunlar straytetji oyunlarınıda severim her türlü popüler oyunları oynamışımdır.

0

konsol oyunlarına bir ara kafayı çok takmıştım, aşırı derecede pes 2013 oynardım ve bir de smackdown oynardım hiç bıkmadan.okuldu işti güçtü derken duruldum herşeyden, oyun da oynamıyorum artık.ayda bir kaç kez nadiren playstation salonuna gidip arkadaşlarla pes oynuyorum, zamanımı oyun oynamak ile harcamanın çok boş olduğunu anladım çünkü o boş olan vakitlerimi değerlendirebilseydim eğer bugün hiçbişey böyle olmazdı ve daha da iyi olucağına inanıyorum.geçen zamanın değerini çok iyi bilin, gidin kitap okuyun şir yazın dil öğrenin film izleyin gezin tozun ama boş boş şeylerle uğraşarak vaktinizi yiyip tüketmeyin.

0

evet bir kaç farklı oyun alanında düzenli olarak arkadaşlarımızla beraber haftanın belirli gün ve saatlerinde takım halinde oynadığımız oyunlar mevcut.takım halinde ve kalabalık olarak oynamamız oyundan daha fazla keyif almamızı sağlıyor.

1

önceden oyun oynama alışkanlığım vardı telefondan şimdi o şey bende yok.

1

hayır allah'tan öyle bir alışkanlığım yok. hiçbir oyunun bağımlısı olmak istemem.

1

ewet vardır. telefondan kafa topu ve candy crush sağa 101 okey oyunlarını oynarım.

0

bi aralar bilgisayarda counter strike 1.6 online oynardim artik oda biktirdi.