0

ben ilk defa bu siteden ödeme talebinde bulundum 22 mart'ta cuma günü yani araya cumartesi ve pazar girdiği tabii ki bugün pazartesi işte orada yazılanlara göre 3 iş gününde ödeniyor herhalde bu hafta içinde ödenir muhtemelen.

0

11 martta ödeme talebinde bulundum 15 mart oldu hala inceleme bekliyor. ne zaman yatar bilmiyorum

0

henüz ödeme alt limitine ulaşamadım. sitede zaman sorunumdan dolayı çok aktif olamıyorum. en kısa zamanda ödeme alanlar listesinde olmak istiyorum :)

0

ben hiç ödeme almadım ve inşallah dağa fazla uğraşacak 7 tl 2 gün de topladım ve kazanmak için su an 18 yi ulaştım ve 20 tl yarın yapınca ve 25 tl az kalınca parayı cekicem bu parayı.harcamiyacam ve 50 tl olunca sonra çekmeye talep vericem ve bu parayı zor kazandim

0

150 lira para aldım şimdi 175 alıcam inşallah

0

henüz daha alamadım suanda ödeme eşiğinin yarisindayim ve inşallah bende diğerleri gibi kısa sürede ödeme alaacağım .

1

bir çok kere ödeme talep ettim ve sağ olsunlar en geç 3 gün içinde yattı hesabıma kazandıklarımda. bu sitede ödemeler konusunda asla sorun olmuyor. aklında soru işareti olan hiç kafasına takmasın bunu yaşadıkça görecektir. kazancını 25 lira yaptığı an çekebileceğini. ben şimdiye kadar 382 küsur lira çektim. teşekkürler sorumani.

0

evet ben defalarca ödeme aldim buradan. bir inceki hesabim banlanmadan once 160 tl cekim yapmistim. burqdan da 98 tl para cektim. toplamda 250 tl odeme aldim. bakalim suan sitede iki kati kazanc etkinligi var. eger bu etkinliktwn de guzel kazanclar elde edebilirsem yine bir odeme talebi olusturmayi dusunuyorum. onceki iki kati kazanc etkinliklerini iyi degerlendirememistim umarim bu seferki iki kati kazanc etkinligini iyi degerlendiririm. hedefime az kaldi cunku. buradan bu son cekecegim parayla hedefim olan birseyi yapacagim. o yuzden bugun guzel yorum sorulsri gelirse guzel kazanclar elde etmek istiyorum.

0

bende ilkez oynuyorum o yuzden burda suan 20 tl lik bir kazanc yaptim daha fazla biriktirmem lazim insallah guzel olur aslinda bir insan bilgisayar uzerinden daha cok kazanir yazarak telefondan bu kadar olmuyor o yuzden tavsisye uzerine geldim herkeze bol kazanclar

1

henüz alamadım çünkü 6 tl kadar kazandım.

0

siteyle yeni tanıştım onun için ödeme daha alamadım ama sitenin ödeme vereceviğne güvenim tanamdır cumartesi pazae yoğun olarak sory çözacam ikinci bir gelir olarak iyi yani en az girsem bile fatura param çıkar. faydali site para yatırmadada sıkıntı yok /herekese tafaiye ederim

0

evet bu siteden şuana kadar iki kere ödeme aldım site bu yüzden çokgüvenilir güvenebilirsin benim ilk ödememi almam 4 günde olmuştu 30 tlyi 4 günde kazandım 1 günde hesabıma yatırıldı para daha sonra 35 tl daha kazandım onuda çekim istedim 2 günde ödendi ben ve benim gibi birkaç kişi daha bu siteden ödeme aldı kesinlikle cok güvenilir bir site sitede yeni üyeysen devam et site surprizleri seven bir site şuan yarışma var mesela.

0

bilmiyorum ilk girdim parayı alabicekmiyiz ama yinede yorumları okuyup kendimizi geliştiriyoruz bi kayıp olmuyor sanırım ama parça alırsak çok daha iy olur

1

daha ödeme almadım ama inşallah alırım şu anda gözlemlediğim kadarıyla güzel bir site bence hem merakını gideriyorum hem öğreniyorum hemde para kazanma şansı buluyorum bence sorumaniye ne kadar teşekkür etsem az o yüzden inşallah bende alırım buradan çekerim paramı

0

ödememi aldım 2 kere 25 tl çektim, ondan sonra biriktirip 190 tl para çekmiştim. yani burası parayı veriyor buraya güvenebilirsiniz. toplamda 240 milyon para aldım. herhalde şu an tam hatırlamıyorum burada arkadaşlarım da dahil tanıdığım arkadaşlarım da parasını almıştır 25 tl'yi tamamladıktan sonra paramızı çektiğinizde zaten parayı verdiğini anlayacaksınız, diğer sitelerden farklı herkese şimdiden bol kazançlar.

0

evet ben bu sayfada bir aydan biraz daha fazla süredir üyeyim ve toplamda 450 tl gibi bir ödeme aldım. sayfaya güvenin sonsuz olsun çünkü kuruşlarına kadar tüm ödemelerini yapıyorlar. kazanmak için sadece biraz emek lazım onuda yapmak kolay oluyor. sonucta oturduğun yerden para kazanıyorsun ve bunun içinde elbette bir emek lazım.

1

ödeme alamadım ama şu anda 39 tl'ye yakın bir param var.inşallah bu iki hafta arasında para çekim talebi oluşturup paramı alıcam.şimdilik biraz daha beklicem ay sonunu beklicem param bittiğinde istiyeceğim inşallah herhangi bir sorun ile felan karşılaşmam.siteden ödeme alanda çok bu arada güvenilir yani.