1

at binmeyi severim, bu konuda eğitim almayı da çok isterim ama henüz bir girişimde bulunmadım. ancak faytonları artık gereksiz buluyorum. fayton çeken atlar çok zor durumda kalabiliyorlar. açlık ve yorgunlukla baş edemiyorlar bazen. çağımızda artık bu tarz işkence gibi görüntülere sebep olmamalı ve tarihi bir anı olarak kalmalı bence artık faytonlar. düşüncelerim bu şekilde. at en sevdiğim hayvanlardan ve dilsiz her hayvanın vebali biz insanların boynuna. o yüzden vicdanım rahat değil fayton konusunda, kimseninde olmamalı.

1

ata hiç binmedim ömrüm hayamda. binmek isterim ama kısmet olmadı. binenler biraz heyecanlı diyor. sevindiğim kadın binmişti. ama kötü bir anısı olduğu için ben binmek istemiyorum. bencr ustalık almak gerek. allah korusun üstünden düşsen sakat kalırsın çok zor bir şey.

1

ata binmeyi çok merak ederdim ve gerçekten sevdiğimi düşünüyordum ta ki ata binip attan düşene kadar. attan düştüğüm yetmedi bir tane ip boynuma dolandı ve boynumu kesti, en kötüsü de at üstümden atladı. yani bir nevi ölümden döndüm. ama tabi faytonların kullanılması gerçekten hiç hoş bir durum değil hayvanlara eziyet ediliyor resmen. onun yerine normal atın üstüne binipte binseler çok iyi olur. bu bizim insanımızın pek umrunda olmuyor böyle durumlar. kendi canları yanmasın yeter onlar için.

0

at binmeyi severim hatta her yaz izne ayrıldıgımda köyümde atlara binerim . faytonları gereksiz buluyorum , hayvanlara zulüm etmek faydasız . onlara zarar verecegimize araba kullanalım daha mantıklı .