0

beşi bir yerdeler alıp boynuma takacağım :d :d dermişimm... keşke o kadar kazanabilsek bu siteden. ama bir ayda en fazla 100 lira civarı yapabiliyorsun. ki ona da gram altın bile olmuyor. işte o anki ihtiyacım neyde onu alıyorum. telefonuma kontör, kitabım kalmadıysa kitap, 1 tişört filan yanii...

0

ahh ahh... sorma...nelelr yapmayscsgim ki... baya bir masrafım olacak bugunlerde ve bana psra lazim. o yüzden kasmaya calisiyorum. sabah bid odeme talebinde bulundum 34 tl. o incelemeden gecip ödemem hesabima gecene kadar biraz daha cabalamak istiyoeum. gercekten bu ay benim icin baya masrafli gececek. abimin nişanindan kaynskli olacak bu masraflarimin cogu. %70 i filan iste bu dueum. onun haricinde benim kisisel ihtiyaclarim oluyor, onlara harcama yapacsgim. olsun gerci. bu site yerinde durdukca para lazanmaya devam ederiz nasilsa.

0

buradan kazandığım parayla tabii ki çok yüksek olmasa da gerçekten �nsanın bazen 1 tl'yi bile bulamadığı zor günler oluyor onun için buradan biriktirdiğim parayla faturalarımı veya günlük ihtiyacım olursa onlara ödeyeceğim bunun yanı sıra aylık buradan ortalama 50 tl alsan bile bir mağazada takside girip ödeyebilirsin bu da özellikle evdeki bayan ablalarımız için güzel bir fırsat bence hem boş zamanlarını değerlendiriyorsun hem de para kazanıp evinin ihtiyacını gideriyoruz. aynısı benim ailem için de geçerli.

1

kuruş kuruş kazandığım için bu para benim için biraz kıymetli. bankadaki altın hesabına yatırdım ilk iki ödeme mi. kuruş kuruş kazandım kuruş kuruş değerlensin istiyorum.

ihtiyaç durumunda oradan çekip kullanırım.

0

buradan kazandığım parayı faturalarımı ödemek için kullanacağım

0

üniverste deyım ve param bitti memlekete gideceğim

0

burdan kazandığım parayla ufak tefek faturalarım var onları ödeyecem.

0

eğer para kazanırsam telefonmu yaptırıcam ve sokak hayvanlarına mama almayı düşünüyorum,olursa inşallah

0

buradan kazandığım parayla ya telefon faturamı ödeyeceğim,ya da zula adlı oyuna yatıracağım.öğrenciyim bu arada o yüzden söyledim.

0

burdan kazandığımın parayı kızımın ufakta olsa bir ihtiyacını karşılamak için kullanacağım

0

birkac gün içinde 25 tl limite ulaşıp çekmem lazim. tüyap kitap fuarına gideceğim orada kullanacağım.

0

buradan kazandığım parayı çatır çatır yiyeceğim

0

buradan kazandığım parayı ihtiyaçlarım için kullanacağım