0

o n ki tercihe göre değişir cay da olabilir kahvede ama cay en güzeli

0

başta çay geliyor ama diğer içeceklerde tercih ediyorum salep gibi boza gibi kuşburnu ıhlamur çayı gibi

0

bu sogukda insanin içini ısıtacak en güzel içeçecek çaydır.baska tür icecekelr icenler içini ısıtmasi ıcın deil keyf için icilen icecektir.

0

bu soguk havada en çok böyle açık bir sıcak çay çok güzel gider. birde sobanın üstünde kaynarsa daha güzel gider.

0

nescafe 3'ü bir arada.camın önüne oturacaksın.yağmurlu havayı izlerken nescafeni yudumluycaksın.düşünüceksin.

1

soğuk havada ne olur sıcak içecek, bitki çayları, sütlü kahve [ hazır yabancı markaya sahip olanı değil, kendi yaptığınızı tercih edin derim ], salep, hatta boza olabilir diyorum.

0

nescafe bence en güzeli kahvede olabilir ama acı olmalı.

0

kahve çok güzel gider. soğukta sıcakta her zaman güzel gider ..salepte güzel gider bu soğuk havalarda

0

sanırım sütlü köpüklü bir kahve,ya da nescafede olabilir ama illaki sütlü köpüklü olacak

0

nescafe latte sıcak çikolata hepsini çok severim

1

bu soğuk havalarda en güzel gidecek sıcak içecek kesinlikle türk çayıdır.benim için zaten yaz ya da kış fark etmez en güzel sıcak içecek kesinlikle çaydır. çaysız geçirdiğim bir gün bile düşünemiyorum. ama benim gibi düşünmeyen insanlar için kış aylarında güzel gidebilecek sıcak içecekler, salep ,ekinezya çayı, ıhlamur, adaçayı, sütlü kahve gibi içecekler olabilir.bunları çok daha fazla çeşitlendirebilirsiniz çünkü herkesin zevki farklıdır. ama dediğim gibi benim için olmazsa olmaz öncelikle çay sonrasında ise türk kahvesi dir. bir de sıcak değil ama özellikle kış aylarında boza içmeyi de çok seviyorum.

1

kışın veya kışın lmasa bile soğuk havalarda sıcak içcekler çok güzel gitmektedir. özellikle üzerine tarçın serpelenmiş sahlep olsun, demli mi demli çay olsun, orta şekerli bir türk kahvesi mi yoksa üçü bir arada neskafe mi desem bilemedim. bu saydıgım ve daha saymadığım bitki çayları olsn, nane limon olsun soguk havaların vazgeçilmezidir. insanın içini ısıtırlar. bogazlarını yumusatırlar. hastalanmaya karsı da korumaktadırlar. normal zaman da içildiğinde de keyif vermektedir. ama o ellerimiz üşüdüğünde sıcacık bardagın etrafına sardıgımız ellerimizle içmesi daha ayrı bir keyif vermektedir. insanların daha çok hosuna gitmektedir. hele bir de arkadas ortamında veya aile ortamında yanı kalabalık bir ortamdayekn daha ayrı bir keyifle içilmektedir. ben bile normalde bir bardaktan yukarısını içmezken benim bile canım daha çok istemektedir. bu tecrübeyi daha önce hayatında yaşamamış insanlar varsa hepsine tavsiye de bulunmaktayım.

0

nescafeyi veya sıcak bir çayı tercih ederim.

0

şuanda dısarda kafede yudumladığım çaydır .