0

yurduna göre değişebilir ama yurt yemeklerinden hiçbir öğrenci genelde memnun değildir. orada bir yemek kural sistemi vardır her hafta hergün farklı yemekler yapılır ve onlara göre plan yapılır. kimi insan o yemekleri beğenmez veya sevmez veya yapılış şekli farklıdır mesela dışarıdan da getirilir istenir bazı yerler hiç temiz değildir bu konuda da çok eleştirilir. bundan dolayı da öğrenciler genelde yurtta çıkan çoğu yemeği beğenmez ve sevmezler. bende daha önce 1 yıl yurtta kaldım ve bizim de her gün farklı yemek listemiz vardı bende beğenmiyorum bazen aç kaldığım okuyordu ben özel yurtta kalıyordum birde ona rağmen yani böyle şeyler oluyor herkese herşeyi beğendiremiyorsunuz tabi temiz olmak çok önemli gerçekten

0

neye gore kime gore :) sen bunlari bir pizza hamburger tarzi tat alma duyunuzu maksimum derecede tatmin eden yemeklerle karsilastiramazsin. lakin yaparsan sonuc bellidir zaten :)

0

valla yemekler hiç güzel değil hergün aynı çeşitler çıkıyor ve ben sıkılıyorum diğer bir sorunda yemeklerin erken saatlerde tuketilip ileriki saattlere yemek kalmaması.

0

bir yurt yemeği bir anne yemeğinin yerini tutmuyor. ama yurt yemeğini aç kalmamak için mecbur yiyorsun. güzel olsa da olmasa da yiyoruz.

0

ben pek bilmiyorum. hiç yurtta kalmadım. ama bir kere arkadaşımın yurduna gitmiştim. orada yemek yemiştim. o gün çıkan yemek gayet güzeldi ama genel olarak çıkan yemeklerle ilgili herhangi bir bilgim yok.

0

hiç yurtta kalmadım o yüzden bilmiyorum nasıl ama bence en güzel yemekler annemizin yaptığı yemeklerdir diye düşünüyorum diğer yemekleri pek yiyemem ben ama yurtta kalındığı için öğrenciler mecburen yiyor

0

evet guzel olabilir ama ben tercih etmem okadar yiyinmiyor

0

yurt yemekleri güzel değildir .ev yemeklerinin yanında bir hiçtir.

0

yurt yemegimi ben kyk yurdunda kalıyorum ve yedigim yemekleri daha cok etli yemeye calışıyorum. çünkü genel olarak tadı tuzu olmayan hasta yemegi gibi ve kalitesiz yağ kalitesiz salça gibi etmenled cok fazladır. hele kyk wifisi insani verem kanser eder.

0

yurtta kalmadığından dolayı birşey diyemiyorum. lakin, yurtta kalan insanların yemeklerini beğenmediğini biliyorum. çoğu zaman dışarıdan yediklerini söylüyorlar. fakat, genelleme yapmak doğru değil. çünkü her yurt böyle olmadığına inanıyorum.

0

yurt yemekleri hakkinda sunlari söyleyebilirim . yemekler bazi yurtlarda cok guzel cikiyor. bazi yurtlarda ise karinca sinek gibi şeyler var . hatta ben bir ara lirt bile gördüm çorbanın içinde. bundan dolayi dikkat etmek gerekir. ama yurt öğrenci için en ideal yerdir. öğrenci icin tek sorun yemek sorunudur. gerisi pek önemli değil. diger şartları cok uygun fiyata oralarda kalabiliyorlar. ama bir de yurdun erken yurda girme sorunu ya . bundan da ogrenciler şikayetçi ama yapacak birsey yok presudur bu sekilde. benim kendi düşüncelerim bunlardir. herkesin düşüncesine de saygı duyarım.

0

ben yemek ayırmam her yemeği de yerim. yurtta kaldığım dönemde de yine severek yiyordum. hatta öyle anlatılan efsaneler de doğru değil. yok kurtlu yemeklermiş yok et yokmuş hepsi anlatılan efsanelerden başka bir şey değil. zaten sürekli gerekli denetimler yapılıyor devlet tarafından. dışarıda yediğiniz bir çok yerden daha sağlıklı ve temiz oluyor. ben dört sene boyunca çok memnun kalmıştım ve severek de yemiştim.

0

yurtta hiç kalmadım çok şükür yemeklerinde yetmediğini için bilmiyorum ama anca tahmin edebilirim bence hiç güzel değildir diye düşünüyorum.

0

yurt yemekleri hiç güzel değil yemeklerin içinde böcek,sinek,karınca oluyor.