1

en sevmediginiz insan tipi?

16 cevap
0

benim en sevmediğim inan tipi kendini beğenmiş egoist insanlar. tabi ki yalan söyleyip kuyu kazanlar da kötü olan insanları tabi ki sevmem. sürekli hayatımda egoist insanlar olduğu için en çok onlara sinir oluyorum. her şeyi ben biliyorum edasıyla yaşıyorlar resmen. sürekli en iyisi benim, her şeyin doğrusunu ben bilirim, bir tek ben ben ben... bu duygularla yaşayan insanlardan hoşlanmıyorum. zaten kendini beğenen insanlarla bu yüzden sohbet de edilmiyor bir şey de yapılmıyor. her yerde kendilerini ön plana atma çabası var çünkü.

1

ilk önce sevmediğim kız tipini söyleyeyim en nefret ettiğim kız tipi sigara içen çok küfür eden önüne gelene laf atan egoist kendini beğenmiş aşşagılayıcı ve itici kız tipleri
erkek tipine gelirsek erkeklerde küfür yanlış bişe ama şu an günümüzde küfür biz erkeklerin ağzından eksik olmuyo ama şöyle eksik olmuyo yerine göre yani bana göre erkekler de olmaması gereken sevmediğim davranışlar şunlar esrar kullanan bişeyler çalan bi suçunuz olunca sizi ele veren sizi satan iki yüzlü para olunca köpeğiniz olmayınca tanımadığınız olurlar ikiyüzlüler genelde öyledir ama benim arkadaşlarım öyle deyil diyelim onlar bana küfür ediyo ben gülüyorum bende onlara küfür ediyorum yani biz şakalaşıyoruz.

1

egoist başkasının düşüncesini önemsemeyen sadece kendini düşünen ayrım yapan yolsuzluk yapan karaktersiz insanlardan herkes gibi bende nefret ediyorum

1

bir başkasının dış görünüşüyle dalga geçen kişi kadar, kendi güzelliğiyle övünen kişi de sinir bozucudur.o güzellik çalışarak elde edilmediğine göre,tek yapabileceği allah'a şükretmek olsa gerek

1

insanlara karsi kotu davranan,dalga gecen,asagilayan biriyle ayni ortamda olmaya tahammul edemem.bencil,kibirli,yapmacık insan tiplerini de sevmem.

1

sevmediğim insan tipi çok ama bunlardan özellikle birkaçına tahammül edemiyorum ve mümkünü varsa ortamı derhal terk etme ihtiyacı hissediyorum.bunlardan ilki her cümlesinin başına yahut sonuna küfür ekleyen tipler.bu kişilerin ağızları adeta foseptik çukuru gibi.ikincisi uyanık geçinen tipler.bu kişiler kendilerini uyanık başkalarını enayi zannediyorlar.uyanıklığı çok büyük bir marifet gibi görüp hayatlarının her anına yerleştiriyorlar.uyanıklığın yanına sinsiliği de ekleyince hepten çekilmez oluyorlar. patavatsızlıklarını yüzlerine vurmazsanız pervasızca davranmaya devam ediyorlar.üçüncüsü paragöz tipler.bu adamların da dini imanı para.parayla yatıp parayla kalkıyorlar.bu tiplerle muhabbet ettiğinizde muhabbet illaki parasal konulara dönüyor.bu tipler zaman içinde cimriliğin kitabını yazar hale geliyorlar.dördüncüsü "hep ben konuşayım herkes beni dinlesinci tipler" bunların ortak noktası da her konuda bilgi sahibi olmaları.bilmedikleri hiçbir şey yoktur bunların.destekli desteksiz sallar dururlar her konuda.olur da sözü başkası alırsa onu kesinlikle dinlemezler.beşinci ve son olarak dedikoducu tipler.bu dedikodu işi ağırlıklı olarak bayanları kapsıyor.adeta hastalık derecesinde dedikodu yapan tipler var.dedikodusuz duramıyor ve kesinlikle sır mır saklayamıyor bu tipler.

1

o kadar çok fakat hepsini yazıcam dökücem buraya.1-iki yüzlü insanlardan nefret ederim2-yapmacık insanlardan hoşlanmam3-yalancı düzenbaz para için yanımda olan insanlardan nefret ederim ve ağır bir şekilde sonuçlanır bu durum.4-küfür eden insanlardan nefret ederim.

1

kıskanç ve bide yapmacık insanlardan dağa çok nefret ediyorum ve bu kadar kötü şeylerden nefret ediyorum nedense biraz iyi olsalar ve güzel ahlaklı olarak gerekmez o lazım bence.

1

sürekli başkaları üzerinden geçinmeyi kendine hedef edinmiş, bencil, yapılan iyiliği unutup kötülüğü getirip getirip öne süren nankörler, başkasından aldığı kıyafet para herhangi bir şeyin üstüne yatıp geri dönüşünü yapmayanlar, dobra olacağım diye yanlışlıkla patavatsız olan insanlar, karşıdakinin düşüncesini önemsemeden sürekli kendini öven kişiler, haksız olduğu halde ısrarla haklı çıkmaya çalışan durmadan konuşup haklılığını ispatlama çabasında olan insanlardan nefret ediyorum. mümkünse ömrüm boyunca uzağımda dursunlar.

1

en sevmediğim insan tipi arasın da küfür eden kendi anlattığını sadece kendisi dinleyen, düzgün bir üsluba sahip olmaya kaba insanlardan pek hoşlanmam. bunun yanında iki yüzlü, arkadan iş çeviren, ahlaksız, yüzsüz insanlardan da hoşlanmam. insanın önce kendisine saygılı olması gerektiğine inanırım ki karşısındaki insana karşı da saygısı olsun. saygısız insanları, kötü insanları zşiddet gösteren başka insanlara veya kendine zarar vermeye çalışan insanlardan hoşlanmam uzak dururum. karşımdaki insanın bir olayı değerlendirme biçimi onun bakış açısı nasıl bunu gözlemlerim ve eğer sorunlu biri ise ya da çok fazla ön yargıya sahipse bu beni rahatsız eder. birinin hakkında ileri geri konuşan hakaret edercesine konuşan insanlardan hiç hoşlanmam.

1

benim en sevmediğim insan tipi ayrımcı,ırkçı olan insan tipi

1

en sevmediğim insan tipi; kavga çıkarmaktan zevk alan, kendi çıkarları uğruna tüm degerlerini hiçe sayan, korkak,sinsi insan tipini sevmem sevmediğimi belli etmemeye çalışırım çünkü ben tartışma yapmayı pek sevmem. çözüm odaklı bir insanımdır.

1

kendini başkası gibi göstermeye çalışan,egosu iq'sundan büyük olan insanlardan

1

en sevmediğim insan tipi bencil olması güvensiz olması yalan söylemesi üçkağıtçılık yapması

1

bencil insanlar. tüm dünya onların iyiliği için yaratılmış sananlar.

1

yapmacik olan kendisini düşünen bencil insanlar.