2

2 kat kazanç denilse de çok az verdiğinin farkında mısınız? eskiden daha çok kazanırdık şimdi daha mı az kazanılıyor mu?

bir satırın yarısına kadar bir yazı yazılırsa/ şu an soldaki kadar işaretin solu yani, hanemize yazan para 1 kuruş sadece.. demek aslında o yarım kuruş x2 olduğundan 1 kuruş sayılıyor. moral bozucu..

11 cevap
0

abla sen o zaman sikayet etmissin ama... o zamanki yazdığımız normal kazancli cevapların kazancina erisemiyoruz suan iki kati kazancla. yaniii... daha da dustu kazanclar. ama bakalim. limiti gectim ama. ne yapacagim ilerleyen gunlerde kesin olarak karar verecegim. biraz daha para biriktireyim de burada. malum calismiyorum ya. almisken odememi de biraz yukdek almak isterim yani..

1

bende uzun zamandır böyle düşünüyorum ve asla eskisi kadar aktif olamıyorum ne kadar çabalarsam çabalayım. kazanç kısmına baktığında tüm motivasyonum gidiyor. klavyenin bazı tuşları silinmeye yüz tuttu sorumaniye üye olduğumdan beri ama karşılığı çok cüzzi bir miktar artık. umarım reklam gelirleri daha da artar da gelirlerde bir düzelme olur. imkanım oldukça paylaşıyorum sorumani sitesini ama herkes kazancı az bulup gidiyor.

0

aynen bu benim de dikkatimi çekti.eskiden daha fazla veriyordu sanki 1,5 katı gibi geliyor.az veriyor.

0

bende elimden geldigi kadar cevap veriiyorum bende.ama her yorumumda bunuda dile getiyorum gende getircem tabiki.kazanc olarak 1 kac kurus daha fazla olursa cevap veren hemde aktif olan kisi sayısı gün gectikce artar hemde daha iyi yerlere gelir.kisiler soru soruyor 2 kurus oldugu ıcın hemde belli bir karakterden sonra tamamliyor.bu cevaplarsa yusek olsa bak herkez cevaplara nasil yöneliyor.

1

bende neden bu kadar az kazanıyorum diyordum valla cok güzel özetlemissiniz zaten en kısa yazılan cevaplara 1 kuruş veriliyordu şimdi dediğiniz gibi yarım kuruş bende çok uzun yazıyorum en fazla bi sorudan iki kat kazanç olmasına rağmen 16 kuruş kazandım bir kaç saattir bende uğraşıyorum ve kazancım 2.5 tl çok az bence iki kat kazanç olayında sorumani ekibi haksızlık yapıyor böyle yaparsa bir çok üyesini kaybetceğini düşünüyorum bem.

2

bence eskiden daha çok veriyordu şimdi aza düşülürdü. belki ilerideki zamanda artar.

1

evet bence de önceden daha fazla kazanç sağlayabiliyorduk şimdi ise çok daha az. kaç saattir ben de uğraşıyorum çok az bir kazanç elde ettim.

1

benden pes.. ciddi benden pes.. neredeyse 3-4 saattir yazıyorum cevapları.. 2 lira ancak kazandım.
umurumda değil artık.. parmaklarım uyuştu resmen.. x2'si buysa, ooo öldük 25 lira yapana kadar desenize sorumani. :(( herkese iyi geceler.

1

5 satırlık bir yorum hayret bir şey 9 kuruş verdi. 11,37 idim, 11,46 oldu 6 satır yazan 10 kuruş alır. :)

1

kesinlikle çok vermiyor. cevap karşılıklarını düşürmüşler. eskiden verdikleri değerden düşük bu da insanı uzaklaştırıyor. her soru ve cevaptan sonra bakıyorum. 1-2 kuruş veriyor. 3 kuruşu daha göremedim.. şimdi bu cevabımdan sonra bakalım kaç kuruş yazacak sistem bana. 11,37 şu an ki kazanç kısmında yazan miktar. bu yorumdan sonra bakalım ne olacak. alta yazacağım. 2 katı olduğunu unutmayalım bir de. yorumum bu kadar toplamda beş satır oldu. cevabı gönderiyorum.

0

evet buna bende dikkat ettim. bu sefer istenildiği kadar çok kazanç verilmiyor. ya etkinlik tam olarak çalışmıyor yada kazanç miktarları düştü. @sorumani ekibi buna bi acıklık getirir elbet.