0

ikiside birbinden iyi yaa ağzım sulandı resmen ahahaha

0

bence pynirli su böregidir su böregini kıvamında ve tarifini güzel yaparsan kıymadan bile lezzetlidir

0

kıymalı börek ile peynirli börek arasında ki tercihim, lezzetinden dolayı açık ara farkla kıymalı börek çünkü yeşilce yiyesim geliyor iştahım kıymalı börek yerken açılıyor

0

peynirli su böreğini tercih ederim. kıyma yiyemem çünkü.

0

ben hepsini de severim tabiki belki bazı kişiler yağlı diye veya kilo alırız diye kiymaliyi sevmeye bilirler ama benim ilk tercihim kıymalı börek dir.tadida nefistir kokusuda.

0

bence kesinlikle peynirli su böreği. ben peynir nasıl birini gerçekten çok seviyorum be ara ara gidip sıcak sıcak yiyorum. ama peynirli su böreği bazen çok yağlı olduğunda midemi bulandırıyor ve yiyesim gelmiyor. onun dışında çok seviyorum ve severek yiyorum.

0

tabiki su böregi zaten kıymalıda yapılıyor peynirlide

0

bana en büyük soruyu sordunuz aynı zamanda çok zor bir soru bir yerde peynirli börek yemiştim o kadar çok hoşuma gitti ki lezzetinden mest oldum daha sonra bir zaman sonra kıymalı börek yedim o da çok hoşuma gitti kıymalı böreği yerken düşündüm daha önce yemiş olduğum peynirli börek mi yoksa şu an yediğim kıymalı börek mi daha güzel onun kıyaslamasını yapmaya çalıştım bir türlü �kisi arasında tercihte bulunamadım bana göre ikisinin de ayrı bir lezzeti ayrı bir aroması vardı bu nedenle bir tercihte bulunamıyorum ikisi de kendi çapında süper yiyecekler ayrı mı ben yapamadım

0

ikiainide severim ama en cok kiyamali boregi

0

kıymalı börek hele ki börekçilerdekinden,sabah kahvaltılarımınh vazgeçilmezi

0

ben her türlü bogregi yerim ama peynirli ayrı ama benim için.

0

gece gece gormeyeydim bu soruyu ya tabikide ikisini de yerim bu aralar kendimi öbür hissediyorum zaten ah şimdi canım nasıl çekti ya olsa da yesek keşke ama ben yurttayim benim gibi çok yurtta kalan var sormayın böyle yemek falan bence.

0

patetesli börek ev böreği tercihim bol malzemeli.

0

genellikle peynirli böreği daha çok severim kıymalı böreği pek sevmiyorum çünkü kıyma var içinde ben kıymayı pek sevmem o yüzden peynirli börek tercihimdir genellikle akşam yemeklerinde veya öğle yemeklerini daha çok tercih ederim peynirli böreğini.

0

kıymalı börek ya. ikisinden birini seçeceksem kıymalı börek. hayır diyemem

0

peynirli su böreği ilk tercihim olur. tabi kıymalıya da hayır demem.

0

peynirli su böregini kıymalı börege tercih ederim tadı daha güzeldir

0

gerek tadıyla gerek maliyetiyle tabiki su böreği.

0

allah ne verdiyse yerim yemek seçmem

0

hiçbiri bence boyoz tek atar hepsine.