0

cevapların uzun tutulması, konu ile alakalı olması, içeriğin özgün olması, sorulan sorulara uygun olması tabiki gelirleri de artıracaktır. ancak kazançları artırabilmek için de neler yapılabilir diye birşeyler düşünmekte çok önemlidir.

0

sorumanide soru sorarak ya da cevap verilerek gelir elde edilebilir. bu gelirleri artırmanın en önemli yolu uzun cevaplar vermektir. uzun cevaplar verirken mutlak konu ile bağlantılı olamalıdır. verilen cevaplar mantıklı ve yazım imla kurallarına dikkat edilerek yazıya geçirilmelidir. soru sorarak sadece iki kuruş kazanılırken cevap vererek daha fazla kazanılabilir. bu yüzden cevapları uzun tutmak daha fazla gelir getirir.

0

sorulan sorulara verdiğiniz cevapların uzunluğuna kısalığına göre değişebilir bir durum. eğer daha fazla kazanç elde etmek istiyorsanız bol bol soru sorup cevap vermelisiniz. özellikle cevap vererek uzun cevaplar vererek yada fazla soruya cevap vererek kazancınızı artırsbilirsiniz. sorumani aynı zaman da belli dönemler de artı iki kazanç sağlayabiliyor takip ederseniz bu dönemler de daha fazla kazanmanız olasıdır.

0

kazancınızı arttırmanın yollarından biri cevap yazmanız. bir diğeri sürekli aktif olmanız. sürekli aktif olmazsanız 25 tl limite ulaşmanız o kadar gecikir. sonra cevaplarda ne kadar uzun yazarsanız o kadar fazla kazanırsınız. bol kazanclar.

0

soruları cevaplamak gerek detaylı uzun uzun yazmak gerek daha çok kazan için

0

burda arkadaşlarımında dediği gibi sorulan sorulara olabildiğince uzun ve mantıklı cevaplar vererek ve tabiki noktalama işaretlerine uyarak cevap verirsen güzel kazançlar elde edebilirsin diye düşünüyorum.

0

soruya uzun cevaplar vererek kazancını arttırabilirsin bildigini duzgun bı sekılde anlatarak acık ve sade olarak anlatırsan kazancında bı o0 kadar artacaktır doye dusunuyorum ...

0

uzun cevaplar vermek gerekir fakat sorular çok fazla bilgi ağırlıklı yorum muhakeme sıfır buda bizi geri atan bi dezavantaj malesef ben bakıyorum çoğu sorunun cevabını bilmiyorum bu ne sınav yapar gibi deyip çıkıp gidiyorum içerik sorunu var bence

0

sorumanide kazanç artırmak için bol bol uzun cevap verilmelidir. bu sayede bol kazanç elde edilebilir.