1

beni uzun zamandır göremediğini söyleyen kişiler var. evet doğru uzun zamandır yokum ve baya bir uzun zamanda aranızda olamayacagim. kendi hayatımda etkisini yaşadığım bazı olumsuz nedenlerden dolayı bir müddet sıkıntı içinde olacağım ama ilk fırsatta girmeye çalışacağım bol kazançlar hepinize

1

son gunlerdeki yarisma ve etkinliklerde goremiyoruz seni...

1

evet-2 kazanç etkinliği şu an bitmiş bulunmaktadır.bayağıdır seni göremiyoruz. buralarda acaba siteyi bırakanlardan birimisin. bence bırakmamalıydın ama sen bilirsin yinedr kardeşim.

1

şuanda iki katı kazanç hala devam etmektedir. bir gün daha uzatıldı. çok iyi oldu bu. daha çok kazanç yapma fırsatı yakaladık :)

1

2 kat kazanç bitti ancak bir gün uzatıldı dendi sorumani şu an bakıyorum hiç verilmedi iki katı bence sorumanide bir yanlışlık var.

1

ilk baş 48 saat içinde bitecekti sonradan bir gün daha uzattılar.

1

1 gün uzatılda diyor ama ginede çalışmıyor şu anda 2 kat kazanç.

1

bende az önce onu sordum ama bu soruya verilen cevaplardan anladım ki bitmis napalım kazandık bir şeyler onada sükür.

1

evet x2 kazanç sağlama olayı şimdilik bitti. sitede üstte görünüyor ama cevaplar kısmında gözüken o yeşil kısım kalktığında anla ki bitmiş. :) umarım hepiniz iyi kazançlar sağlamışşısınızdır bu sürede. çünkü hepimiz buradaysak hep bir ek kazanç sağlayabilmek için buradayız. :)

1

ben bitmedi sanıyordum ama bitmiş. o zaman neden üstte 2 kat fazla kazanc yazıyor anlamadım. sitenin girişinde ki yazıdan bahsediyorum.

1

evet kardeşim 2 kat kazanç bitti. zaten cevap yazarken artık yazmiyor için bitti cevap yazdığında üstünde yazıyor iki kat kazanç diye şimdi artık o yok kalkmış yani bitmiş.