0

eyelinerı herkes kolay çekemez.bununla ilgili birçok makeup artisti video çekmiştir yazılar yazmıştır öncelikle eyeliner çekmek için göz yapınıza uygun eyeliner şekli bulmanız lazım size kısa mı uzun mu kuyruklu mu kalın mı yoksa ince eyeliner mı yakışıyor buna karar vermeniz gerekiyor ve kullandığınız eyeliner de çok önemlidir bazı eyelinerler akma bulaşma vs yapabiliyor ya da dipliner mı yoksa kalem eyeliner mi kullanacağınıza göre de değişiyor.kirpik dibine ince bir eyeliner çekmek isterseniz dipliner kullanmalısınız ama kuyruklu ve jilet gibi bir eyeliner çekmek isterseniz kalem şeklindeki eyelinerler el kullanımında daha rahat olduğu için onu seçmeniz daha iyi olacaktır.gelelim birçok kişininde denediği ve kullandığı eyeliner çekme yöntemlerine; birincisi kaşık ile eyeliner çekmek,kuyruğunu yapmak için kaşığın sap kısmını kullanıyoruz göz kapağı kısmında işi kaşığın yuvarlak kısmını kullanıyoruz. ikinci yöntem; bant yöntemi bandı göz bitişinden kaşımıza doğru yapıştırıyoruz ve kuyruğun uzunluğunu,kalınlığını vs isteğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.gelelim başka bir yönteme,eğer daha buğulu ve dağınık bir eyeliner görüntüsü isterseniz yine bant kullanarak ama bu sefer siyah farla farı dağıtarak yapabilirsiniz daha smoke eyes bir makyaj olur ve daha güzel bir görüntü elde edersiniz.genel olarak eyeliner çekmek için fazlasıyla pratik yapmalısınız yeterince pratik yaparsınız istediğiniz gibi eyeliner çekme durumuna gelirsiniz.

1

aliekspress'den bunun için bir şablon bile aldım ama halen beceremiyorum. gerçi artık vazgeçtim uğraşmıyorum da. el yatkınlığı ve alıştırmayla ilgili bir durum, bir çok makyaj blogger'ının bu konuda geliştirdiği türlü türlü yöntemler var, denemek lazım ve kendine uygun olanı bulmak.

0

eyeliner i eşit çekmek için tatlı kaşığı ya da para bandı kullanabilirsin. elin alışınca bunlara gerek olmadan rahatlıkla çekebilirsin :)

0

artık eyeliner çekmek kolay onların artık eyeliner aparatı var o aparatı koyuyorsun öyle cekiyorsun. daha kolay tavsiye ederim yani .