0

ben evde var olan şeyleri kullanıyorum bu aralar. malum her şey zamlandığı için eskisi kadar bir ton yağ ve ürün kullanamıyorum. evdekiler de zeytinyağı, yumurta sarısı ve sirke gibi şeyler oluyor. onları karıştırıyorum ve saç diplerime uyguluyorum biraz masaj yapıyorum saçlarımı öne yatırıp ondan sonra topluyorum ve sarıyorum. sonra istediğim kadar bekletiyorum. ve yıkıyorum o kadar. ama eskiden olsa ne hindistan cevizi yağları argan yağı ceviz yağı badem yağı bemiks ampuller bir ton yağ uyguluyordum. he bazen de sarımsak sürüyorum bazen de karışımımın içine atıyorum. bazen onu kaşlarıma da yapıyorum.

0

saç bakımı için birçok şey yapılabilir. bunlardan ilki zeytinyağı sürülebilir saça. ben daha çok susam yağını ,argan yağını, hint yağını, kantaron yağını kullanıyorum. bunlar saça gerçekten çok iyi fayda sağlıyor. özellikle de kepeklenme ve dökülme sorunlarınız varsa bunları yok ediyor. eğer evde doğal bir yöntem uygulayacaksınız benim de uyguladığım sirkeli su ve içine yoğurt koyularak yapılan bir kür. bunların hepsini karıştırarak bir bone yardım ile kapatıp saçı. daha sonra iyi bir şampuanla yıkanmalıdır ılık bir suda. bu haftada iki sefer uygulanmalıdır ve sürekli uygulanmalıdır saça ki faydasını görürsün. bu yöntem daha çok saçları hızlı uzatıyor ve dökülmeleri engelliyor.saç bakım için birçok yöntem uygulanabilir genellikle ben bunları uyguluyorum ve tavsiye ediyorum.

0

çoğunlukla argan yağı kullanıyorum saç uçlarıma.fakat zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı da saça baya etkilidir.parlaklık açısından zeytinyağını öneriyorlar.yumuşaklık içinde zeytin yağı çok faydalı.

0

ben genellikle saçlarıma argan yağı,zeytinyağı sürüyorum. daha güzel oluyor yani bence en güzeli saçlara yağ sürmek en azından saçların yıpranmıyor ,daha çok güzel bir parlaklık veriyor. fazla dökülmüyor yani herkese ben yağ tavsiye ederim anca doğal yol olarak .