0

onuda çözecem poyrazim merak etme senınle zirveye tırmanacaz.:)):)))

0

dediğiniz olsa güzel olur ama ben o yarışmaya pek katılamıyorum çünkü çalısıyorum genellikle o yarışmayı evde oturan çalışmayan insanlar kazanıyor ama x2 de herkes verdiği cevaba karşılık bir kazanç elde ediyor böyle daha mantıklı şu an için.

0

böyle daha güzel olduğunu düşünüyorum. ilk 10'a sadece evde oturanlar girebiliyor. öğrenciler ve çalışanlar o paradan kazanamıyor ama bu şekilde herkes kazanıyor. bu konuyla ilgili olarak böyle bir sohbet olmuştu sorumani ekibide bu şekilde yapmışlar. ben teşekkür ediyorum. böyle olmasında çok memnunum.

-1

olmaz çünkü kalite düşüyor. bilimsellikten uzaklaşılıyor. bence böyle daha iyi. hem çalışanlar için bu sistem daha güzel. evde oturanlar bizi geçiyor.

0

aslında çok iyi olur renk katar heyecan olur site yoğun olur her iki tarafta kazanır

0

bence ödüllü yarışma olsa daha iyi en azından toplu bir para kazanmış oluyoruz. yani ilk 10 kişi olsa bence o zaman site daha çok hızlı oluyor gerçekten ben ödüllü yarışmaları daha çok özledim yani insanlar birbiriyle yarıştı mı daha güzel oluyor. sormani sizden diğer yarışmaları bekliyoruz lütfen sesimizi duyun.