1
0

bebek neden sürekli ağlar açıklığında ağlar altınok işlettiği de annesini özlediğinde ağlar taşınmak istediği zaman ağlar annesini bulamayınca ağlar adı üstü bebek yani her dakika da agliyabilir sonuçta bebek ufacık birdeyim bazı bebekler çok huysalllar bazıları da çok yaramazlar hemen herseye ağlarlar yani bebek büyüyene kadar ağlar maalesef çünkü bebek bizde bebektik hemen böylemi büyüdük zamanla büyüdük annemiz babanın bizi büyüttü bu zamana getirdi bu sorumun da cevabı bu kadar teşekkürler

0

bebekler genellikle 3 yaşına kadar ağlarlar çoğu zaman istedikleri şeyi konuşamadığı için ağlarlar çoğu zaman sancıları olur çoğu zaman acıkları için çoğu zaman altına yaptıkları için ağlarlar ya da istedikleri şeyleri vermediğiniz için ağlarlar

0

yani genellikle bebekler konuşamadık larından dolayı ağlayarak tepkilerini belli ediyorlar. yani dikkat çekmek istiyorlar yani gazı vardır ,sancısı, hasta olmuştur mutlaka bir yere acıyor dur veya açıkmıştır, uykusu gelmiştir yani birçok nedenden dolayı ağlayabilir. hani anlamak çok zor gerçekten de bebeklerin neden ağladığını en azından gazını çıkartabiliriz o ağladığında veya yemek verebiliriz yani emzirebiliriz o anlamda söyleyeyim. en azından ne olduğunu bir şekilde çözebiliriz. bebek diş çıkardığında da ağlıyor gerçekten de çok ağlarlar diş çıkarmak zaten kötü biz yetişkinlerin bile dişi nasıl ağrıyorsa bebeklerin de aynı şekil diş çıkarırken de öyle ağrı çekiyorlar en azından bir ağrı kesici vererek yani şurup biraz da olsa ağrısına alabiliriz dediğim gibi bebeklerin ağlamasını anlamak çok zor doktora götür sen de hiçbir şekilde bir faydası yok zaten en iyi şekilde bebeğinin neden ağladığını sen anlarsın şahsen benim bebeğimin gazı olduğunda ağrısı olduğunda ve acıktığında ya da uykusu geldiğinde ağlar e zaten ben bebeğimin derdini artık anlayabiliyorum ve ben bu dördünü aklımdan çıkarmıyorum hepsini de uyguluyorum ki; ne olduğunu anlayabiliyorum. mesela bazen gaza oluyor ondan sonra uykusu gelmiş mi yatıyor aynen bu şekil ondan dolayı anca dikkat çekmek için de ağlıyor bazı bebekler gerçi bir yerde araştırmıştım kolik hastası olan bebeklerde var. yani devamlı ağlayan huysuz yani bu bu bebeğe genellikle kolik deniliyor tabii bunun hiçbir şekilde tedavisi yok anca 2 yaşında falan anca geçer bebeklerin bazılarında kolik durumu yaşanabiliyor yani bildiklerimi söyledim şu an sana ondan dolayı ama doktora götürsem doktor da aynı şekilde kolik diyebilir.

0

bebekler konuşmayı bilemedikleri için tepkilerini ağlayarak gösterirler. bebekler birçok sebepten ağlayabilirler. acıkınca ağlar, altına yapar ağlar, uykusu gelir ağlar, ilgi ister ağlar, gazı varsa ağlar vs. bebeklerin doğasında ağlamak vardır ve ağlayarak ihtiyaçlarını gidermeye çalışırlar. bazen ağlayarak ilgi isterler anne alıp kucağına koyunca hemen susarlar. anneninn güvenli kollarına kavuştukları için mutlu olurlar. bebekler bu şekilde ihtiyaçlarını karşılarlar.

0

nefes alamadıkları için bebekler genellikle ağlarlar .

0

genelde istekleri olduğu zaman ağlarlar.

1

bebekler doğduğu andan itibaren acıkırlar ağlar, altı ıslanır ağlar, karnı ağrı vardır ağlar, uykusu gelmiştir ağlar, sıkılmıştır ağlar, gazı gelmiştir ağlar, hasta olmuştur ağlar. yani bebekleri konuşamadığından dolayı sözlerini ağıtlarla annelerine anlatmaya çalışırlar. öte yandan bebeklerin dilinden en iyi anneleri anlar. onlar arasında garip ve enteresan bir iletişim vardır. en iyi onlar birbirini anlar.

0

o aslında ağlama değil bebek konuşmasıdır

0

bebekler konuşamadıkları için isteklerini söyleyemezler bu yüzden acıkınca altını pislettiklerinde bir yerleri ağrıdığında veya ilgi istediklerinde ağlayarak anlatmaya çalışırlar.

0

isteklerini belirtebilecekleri tek yol olduğu için.

0

canı sıkılmıştır yada korkmuştur

0

birşeylere ihtiyaç duyuyordur yada canı sıkılmıştır.

1

bişeyler istedikleri için, mesela ya karnı aç ya da altına yapmıştır vs