0

ben kendi ayakları üzerinde durma felsefesini edinmiş ve bu fikre çok bağlı bir insan olduğum için genelde yalnız kalmaya ve kendim çözmeye çalışırım. bu etrafımdaki insanların güvenilir olmadığından değil benim karakteristik seçiminden kaynaklanır. eğer her canım yandığında birilerine gidersen günün birinde o insanları bulamayıp daha büyük bir boşluğa düşebilirim. bu kişi annem bile olsa bi gün hayatımdan çıkabilir, ne olursa olsun ölüm diye bir gerçek var. bu sebeple canımın yanmasını sorun olarak değil beni daha güçlü bir insan haline getirecek bir şans olarak görüp kendi kendimi tedavi etmeye çalışırım. çok şükür zaten allah insana taşıyacağından daha büyük bir yük yüklemiyor. illa ki derdiniz ne olursa olsun geçiyor. zayıf anlarımızı kimseye göstermemeliyiz bence. ama bazı insanlar anlattığında daha çok rahatlar. onların karakteri için doğrusu derdini başkalarıyla paylaşmaktır ama ben anlattığımda rahatlamak şöyle dursun rahatsız oluyorum yani bana faydalı olmuyor o yüzden derdimi kendim hallederim.

0

tabiki de anneme giderim. anne herşeydir.her an mutlu eder.

0

hiç kimseye gitmem kimseye anlatmam kendime saklarim canım da yansa mutlu da olsam kimseye anlatmam kendime saklarim

0

canımın yandiginda kendimle kalmayi seviyorum.düşünüyorum sakince düşünüyorum başkalarına kimseye diyemem çünkü kendime gerçekten sıkıntı veriyorum bunları onlara yansıtmak istemiyorum onun icin kendim duşunup kendim karar veriyorum huyum böyle

0

canim yansa anneme giderim. bir tek annem anlar beni sarar sever kolar huzur dolu. bir kucaktir anne her koşulda yanin da olur.

0

canım yandığında sevdiğim arkadaşlarımın yanına gider onlarla iki sohbet ederim canımın yandığını o an unuturum daha sonra sevdiğim kızın yanına giderim derdimi anlatırım.

0

once allaha siginirim. baskada anneme siginirim herhalde

0

canım yandığında en sevdiğim dostuma giderim tabii ki de

0

sevdiğim insanın yanına giderim. çünkü beni en iyi o anlıyor. benimle beraber üzülüyor. benim gerçekten yanımda olan tek insan o.

0

dost bildigim insanlar hayatimda olmadigi icin herseyi tek basima atlatmaya calisirim

0

evet derdimi anlatırım dost bildiğim insanlara giderim

0

çocukken anneme giderdim,şimdi kızıma gidiyorum...