1

evet kazançlar bayağı düşmüş durumdadır yani benim fikrime göre gerçi bu site herhalde çoktan vardır ben daha bir buçuk ay falandır sitedeyim zaten ilk başladığım zaman kazançlar fena değildi iyi bir sonrasında bir sürü bütün siteler böyle bir ilk başladığı zaman kazançlar iyidir sonra yavaş yavaş gitgide yavaşlamaya başlar sonradan da yani herhalde onların da bir yerlerde kazançlar eksiliyor ya da paralarına almıyorlar ona göre onlar da ayarlıyorlar kazançların yükselip düşmesi çünkü eğer onların kazancı yüksekse bizimde kazancınız yükselir yükseliyor düşüyor o yüzden bizim de kazançlarınız düşüyor.

0

banana öyle geldi ve sıkılmaya başladım sanki ceçap ver ver ama hiç ilerleme yok para birikimimde.

0

bende bunu bugün fark ettim kazanç oranı gerçekten düştü. umarım bu duruma bir el atarlar.

0

herşeyin yavaş yavaş zorlaşacağı belliydi, hevesli hevesli katılımlar yarışmalar oldu ama bu kadar gereksiz saçma sapan soruların çöplüğünde ekmek bulmak zor. bunun nasıl üstesinden gelinir bilmiyorum ama bişeyler için el atılmalı.

0

bana da bir tık düşmüş gibi geldi nedense... o kadar uzun uzun cevaplar yazıyorum 25 kuruş kadar kazandığım bir cevaptan 8 kuruş ila 14 kuruş arası kazanıyorum bu sefer. yani takip ettiğimden dolayı bu şekilde gelmeye başladı kazançlar.

1

ilk hafta 25 lira kazandım, ikinci hafta 25 lira kazanmam diğer haftaya sarktı. şimdi bir aydır üyeyim ve 16 liram var yani toplamda 66 lira.
ilk zamanlar hevesli olduğum için kazancımın göreceli olduğunu düşündüm. ama sanki gün geçtikçe kazanmak biraz daha zorlaşıyor.
belki motive edici yeni kampanyalar gelirde kazançlarımız biraz bu heyecanla artar. her şeye rağmen sorumani ile tanışmaktan çok memnunum.

0

banada kazanç düşmüş gibime geliyor sabah 10 dan beri iki kat kazanç olmasına rağmen 12.50 kuruş kazandım bilmiyorum yüksek gelebilir size ancak sabahtan beri uğraşıyorum hemen hemen para lazım olduğu için.

0

evet bende farkettim onu.. ama bakalım bu iki katı kazanç olayında elimden geleni yapmaya çalışıyorum. kayda değer bir para yapamasam da en azından az çok birşeyler yapabilirim bugün diye düşünüyorum. inşallah yapabilirim birşeyler.

1

burada yeniyim ama kazançlar biraz bana düşük geldi emeklerimiz var sonuçta tamam emek olmadan yemek olmaz ama birazcıkta bizi düşünmeleri gerekir diye düşünüyorum inşallah başka uygulamalar gibi haksızlık yapmazlar.

1

vallahi kardeşim iki kat kazanç hala devam ediyor, ama ben uzun cevap yazıyorum bazen ama gene de bakıyorum 1 tl bile ulaşamamışim yani gerçekten anlamadım bende iki kat kazanç devam etmiyor gibi hatta eski sistem bile yok gibime geldi. habire kazançlar bölümüne giriyorum bir bakıyorum 87 iken 88 olmuş bir kuruş bir ,kuruş atıyor. uzun cevap yazmama rağmen çözemedim ben de gerçekten.

2

ben yeni üye olduğum için eski kazançlar nasıldı bilmiyorum. bilen arkadaşlar yorum yazarlarsa, ben de bilgi edinebilirim. şimdiden teşekkürler.

1

ben de onu farkettim. 1 tl kazanmak bile çok zorlaştı. arkadaş bir şey de kolay olsun ya. emek veriyoruz burda. bütün bilgimizi, birikimimizi, düşüncemizi döküyoruz şuraya güzel bir dille. uğraşıyoruz yani. böyle olmamalı. beni baya üzüyor bu durum.

0

önceden günde en az 7-8 tl kazanırdım. fakat artık kazançlar bu kadar yüksek değil. net bir bilgim yok ama sanırım kazanç oranları düşmüş. eskiden çok daha fazlasını kazanıyordum ama artık ne yaparsam yapayım kazanç gelmiyor. it gibi uğrasıyorum 1 tl biriktiremiyorum. bilgisi olanlar acıklama yaparlar mı ?