1

yani ben siteye çok ilgiliyim elimden geldiği kadar da aktif oluyorum ama şu anda mesela yazılanların kimin aktif olup kimin aktif olmadığını göremiyoruz çünkü beyin bedava modu olduğu için soru soramıyorum soru sormadınız içinde cevap gelmiyor onun için site ile ilgili azaldımı çoğaldım mı pek fazla belli olmuyor ama siteye böyle aktiflik özelliği gelseydi ve kimin aktif olup kimin aktif olmadığını görebilseydik çok güzel olurdu diye düşünüyorum ama bence yine aktif olan yazarlar vardır belki çünkü herkes şu anda cevapsız sorularlaı uğraşıyor ve cevapsız soruları cevaplamaya çalışıyor diye düşünüyorum belki ondan olabilir.

0

aynen öyle demekki herkes aktif olmak için yarışmayı bekliyormuş. yarışma geldi aktiflik çoğaldı siteye bir çok üye birden çıktı bence çoğu burda olan ancak yarışma bekleyen üyelerdir. umarım onlar bu yarışmadan bir kazanç elde edemez çünkü haketmiyorlar biz en çok aktif olan 5-6 kişiyiz sitede umarım sitede kazanan kişiler en çok aktif olan kişiler olur.

0

aynen ben de öyle bir düşünceler deyim. ama şu an yarışma var diye mübarek herkes burada cevapsız bile soru kalmayacak yani insanlar gerçekten menfaatçi olmuş yarışma olmayınca burada olmuyorlar, yarışma olduktan sonra da buraya geliyorlar ve listeye girmek için bayağı bir çabalıyorlar.

0

inşallah gerekli değeri görecek. ben öyle inanıyorum...

0

ben de aynı kanidayim. ama kaliteli insanlar gelsin yeter ki. bu tarz olan diğer site çöplük gibi.