0

hadiye almak daha iyi bence hediye vermek bana zor geliyor çünkü hediye seçiminde çok zorlanıyorum.

0

bence her ikisi de güzel hediye almak insanı mutlu ettiği gibi birine verdiğiniz veya aldığınız hediye de sizi mutlu ediyor bu benim için önemlidir. yani birinden hediye almaktan çok ona hediye almayı ve karşımdakini mutlu etmeyi daha çok severim mesela ona değer verdiğimi onu düşündüğümü aklıma geldiğini ve onu mutlu etmek istediğimi bir şekilde belli etmek güzel bir duygu benim için tabi hediye kalmak illa bu anlamları fiade etmez veya bu anlamı taşımaz. bu benim için öyle birinin mutlu olması beni de mutlu eder eğer para kazanıyorsam mutlu etmeyi çok isterim ve severim.

1

yani bana göre hem hediye almak hem de hediye vermek çok önemlidir.

0

her ikisi de hoşuma gitse de ben hediye vermeyi daha çok severim. evime gelenlere hediyeler veririm genelde. doğum günlerinde veya özel günlerde eşime, kardeşime, arkadaşlarıma hediye alırım mutlaka. bir yere eli boş gitmeyi pek sevmem. bazen bir çocuğa bazen anneme hediye alırım. eşime illa özel günlerde hediye almam bazen öylesine bir hediye alırım. illa pahalı olmasına gerek yok bazen bir çikolata bazen bir kazak yeterli oluyor. hediyenin küçüğü büyüğü olmaz bu yüzden hediye vermek hoşuma daha fazla gidiyor.

0

hediye vermek daha hosuma gidiyor hediye alinca bi utanma oluyor mutlu oluyosun bana bazi insanlarida zor durumda birakabiliyoruz o yuzden hediye vermek daha hosuma gidiyor

0

iki taraf icin de gecerlidir bu.ama ben hediye gelsin veya versin diye asla hediye almam.hediye kisinin icinden gelen en buyuk duygularla ona verdigi onemi degeri verdigini gosterir bu .

0

ikisinin yeri farkli hediye alinca kendini daha önemli ve değerli hissediyorsun.sevildiğini anliyorsun. hediye verincede karşindaki insan mutlu olunca sende mutlu oluyorsun. .özellikle çocuk sevindirmek kadar güzel birşey yok.onlarin mutluluğu çikarsiz çünkü

0

hediye almak bana göre diger sekilde olunca insan hediye verirken utaniyor

0

hediye almak beni daha cok mutlu ediyor çünkü ne kadar çok sevildigimi hissediyorum ama karşıdaki insana hediye vermekde bir o kadae mutlu ediyor çünkü sevdigim bir insana hediye veririm ve onun mutlu olmasina sevjnirim.

0

hediye almak daha mutlu oluyorsun sonuçta ortada seni düşünen insanlar var hediye vermekte güzelde almak kadar degil

0

hediye vermek beni daha mutlu ediyor.cunku bu şekilde sevdiğim insanı mutlu ediyorum.insanların birbirleriyle hediyeleşmeleri aralarındaki sevgi bağlarının daha da güçlenmesine sebeb olur.

0

hediye vermeyi daha çok seviyorum, karşımdakinin verdiğim hediyeyi beğenmesi ve ona değer vermesi çok mutlu ediyor insanı bence.

0

hediye almak tabiki hediye verip karşıdakini mutlu etmekte ayrı bir güzellik ama