1

sadece harflerle cevap verenler gelir elde edebilirler mi? yanlış! gelirler incelenmeden hesaba yatmaz biliyor muydunuz?

bunu yapan bir çok kişiye denk geldim, hepsi banlandı. bu açıkgözlülüğe hiç bulaşmayın ! diğer üyeleri ve ekibi aptal yerine koymayın !

8 cevap
0

hayır o kişiler ole yapip çirkinleşen kişiler ayrica tabiki şuda var.onlar öyle yapip biz emek vercez bu haksiz kazanca asla sorumani ekibi izin vermez ayrica tabiki arastıyorlar.

0

evet ya.. öyle kaç kişi şikayet ettim ben.. hatta gördüğüm zaman ilk tepkim "kürek var mı kürek!" oluyor. birde bilmediği sorunun altına "bilmiyorum" ya da "anlat bizde bilelim!", hatta bu akşam bir sorumun altında "bunu anca tarihçiler bilir" yazmış. alt tarafı hititlerin başkenti neydi diye sordum. bir zahmet o cevabı yazana kadar sor googleye yaz cevabını... zaten bu tarz cevap verenlerinde incelemeye alındıklarında cevapları siliniyor. yani bu konuda da dikkat edin arkadaşlar.

0

evet ben öyle cevap verenlere özelden mesaj atiyorum uyarıyorum hala tekrarliyorsa o kişi sorumani ekibine mesaj atıp şikayetimi dile getiriyorum böylelikle sorumani ekibi şikayetimi değerlendiriyor ve banliyor onları.

0

evet cidden bazı insanlar sorulan sorulara değişik cevap veren oluyor. bence incelenmesi bunlara işlem yatırılmaması gerek.

0

yani biraz önce iki tanesini yakaladım , sorumani' ye şikayet ettim. öğlen de bir kişiyi yakaladım o kişi banlandı şimdi iki kişi ortaya çıktı ikisi de deliye benziyor aynı değişik değişik bir şeyler yazıyorlar tam çözemedim yani şimdi sorumani görünce onları da bağlayacaktır ,yani içim rahat sonuçta ödeme talebinde bulunduklarını da zaten sorumani incelemesi bence çok güzel bir şey en azından kimseye hak geçmemiş oluyor, herkes hakettiğini alıyor. ama böyle insanlar gerçekten ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim yani ya biraz insan olsunlar be gerçekten ya ama insanlar çok değişik ya.

0

doğru diyorsun bu ara saçmalayan bir kaç kişi var yönetim bunları görecektir. #sorumani

0

aynen bu cevap yazma konusunu çok yanlış anlayan insanlar var. bazen görüyorum da cevaplar da adam gitmiş bütün harflere basıp saçma sapan bir cevap atmış.

0

evet garip bir şekilde sadece "sahjgdaghdjsjknfsdghffjkf" şeklinde cevaplar görüyorum ve oldukça sinir bozucular, ne yapmaya çalıştıklarını da anlamış değilim. öyle bir şey varsa biz de yapalım yani emek ve vakit harcıyoruz burada. çok saçma.