0

iyi ki de kendimim hiçbir insanın yerinde olmak istemezdim bu şeyma subaşı olsa bile kendime göre mütevazı ve orta halli bir hayat yaşamamdan hiç şikayetçi değilim aksine ünlülerin yaşadığı hayata acıyorum öbür dünyasını hiç düşünen yok maalesef bunun farkında olan bir tek ünlü bile yok olsa bile birkaç gün sonra önceki halleriyle aynı oluyorlar.ne yazıkkkk...

1

o kadar çok insan vardır ki. bunu takipçi sayısından ve haber sitelerinde yediği, içtiği, giydiği, gezdiği haber yapılarak hayatımıza idol olarak sokulmaya çalışılmasından anlayabiliriz. toplumun iki yüzlülüğünü gösteren en güzel örnek. parası olmasaydı yiyeceği yaftalar saymakla bitmeyecekken, parası olduğu için bir fenomen haline gelip, bu tarz yaşamlara özendirici olması bana çok itici geliyor. herkes kendi hayatını, layıkıyla yaşar umarım. kimsenin yerinde olmaya gerek yok.

0

şeyma subaşı'nın yerinde olmak isteyen var mıdır bilmiyorum ama acun'a gerçekten artık çok üzülüyorum. çünkü acun ödediği nafakalar ile gerçekten hiç çalışmadan hayatın devam ettirebilir. o kadınlara ödediği nafakalarla kaç tane fakir doyar. ben de acıyorum artık evlilik yapmasın çünkü evleniyor boşanıyor ve bir ton nafaka ödemek zorunda kalıyor. bir de ayrılır ayrılmaz şeyma hemen bir sevgili bulmuş. acunun parasıyla gününü gün edip gezip tozuyor. ayrıldıktan bu kadar kısa bir süre sonra sevgili bulması bence çok tuhaf. belki de ayrılma nedenleri bile şeyma'nın başka bir sevgilisi olması olabilir.

1

bence seyma acunu çok iyi kandırdı diye düşünüyorum her şeyi elde etti ve aylık artık 125 bin lira para kazancak tabi bu para acuna koymadığı için ses çıkarmadı ben şeymanın yerinde olmicak bissürü bayan vardır diye düşünüyorum.

1

ben kimsenin yerinde olmak istemiyorum. onun kaderinde de bolluk içinde yaşamak varmış yani nediyelim mutlu olsun. oda şanslı bir kadinmis.

1

bayan değilim erkeğim ama paranın bozacagı insan olmak bayanda olsam istemezdim diye düşünüyorum benim le aynı fikirde olan arkadaşlar da vardır