0

evlilik programlarında evlenen insanların gerçekten mutlu olmadıklarını düşünüyorum ve bu insanlar zaten kısa süre içerisinde ayrılma yoluna başvuruyorlar ve ayrılıyorlar. yani bu insanlar oraya sırf prim yapıp ünlü olmak için çıktıklarını düşünüyorum gerçekten evlenenler vardır fakat hiçbiri mutlu değildir.

1

evlilik programlarında illa ki birbirini sevip evlenen kişiler olmuştur. ancak oradaki olayların bir çoğunun düzmece olduğu zamanla ortaya çıkmıştır zaten. seviye son derece düştüğü için, izdivaç türü programlar yayından kaldırılmıştır.

0

sonunda yasaklandılar. en anlamsız, en saçma, en kurgu programlardır herhalde. insanlar nasıl televizyona kitlenip izliyorlardı bunları anlamıyorum.

0

yıllardır süren bu programalrda bir elin parmagını geçmez gerçek evlilik ya nişanlanıp ayrıldılar yada 3 5 gün gezip ayrıldılar 4 yıldır hala evlenemeyen ve 20 den fazla taliplisi gelip evlenemeyen hanife hala daha bekar ve gecenlerde bir petrol firmasında popmpacılık yaptıgı yönünde yine gündeme gelmiştir

0

bu gibi programlar, sahteliği ortaya çıktığı için rtük tarafından yasaklanmıştır.