0

yürüyüşe çıkarak şehir dışına çıkma imkanın varsa kafa dinleyerek . özellikle doğayla iç içe olmak doğa yürüyüşleri yapmak . karlı havalarda kar topu oynamak . manzara yeşillik deniz beni oldukça mutlu eder . kuşlara yem vermek hayvanları sevmek .

0

film izleyerek mutlu olurum yanımda aşkımda varsa

1

mutsuz olduğum da sevgilimi ararım onunla konuşarak derdimi anlatırım ve o beni mutlu etmek için herşey yapar. sonra biraz dışarı hava almaya çıkarım. müzik dinlerim.

1

mutsuz olduğumda ya takar kulaklığımı müzik dinlerim, ya sevdiğim adamla konuşurum mutlu olurum.

1

mutsuzsam eğer psikolojimin düzelmesi çok zor oluyor. iyi şeyler düşünüp kendimi motive etmeye çalışıyorum. bide annemin dizine yatmak mutlu ediyor beni onun enerjisini almam gerekiyor illa ki. daha çabuk toparlanıyorum o zaman.

0

mutsuz olduğumda ,mutlu olmak için hiçbir şey yapamıyorum çünkü ben mutsuz olduğumda içimden hiçbir şey gelmiyor. yani öyle içim içimi yer keşke bir şey yapabilsem rahatlamak için ama elimde olan bir şey değil çok takıntılı olduğum için böyle kendimi yıpratıyorum.

0

şarkı dinleyerek uyurum. ya da yemek yerim :d maalesef üzüldüğünde morali bozuk olduğunda iştahi kesilen tayfadan değilim.

0

sadece uyuduğumda mutlu olabiliyorum. evet biraz saçma gelebilir ama bana göre süper

1

müzik dinleyerek. modumu yükseltecek melodisiyle sözleriyle çok sevdiğim şarkıları dinleyerek.