0

saç kremleri,zeytinyağı maskesi ,soğuk su ile yıkamak saçları daha canlı ve parlak gösterir.tabi saçı boyayla yıpratmamak da gerekir.

0

saçı nemli tutmaktan geçer. çok sıcak su ile yıkanmayınız. saçın kurumasına ve solgun görünemsine yol açar. çeşitli bakım yağları ile saçınıza nem kazandırabilirsiniz. hindistancevizi ve zeytinyağı saçınıza hem çok güzel bakım yapıp nemlenmesini sağlayacak hemde uzamasına yardımcı olucaktır. bir diğer nem veren maske ise mayonez yumurta bal üçlüsüdür. saça güzel nem ve parlaklık verir. son durulama suyuna azıcık sirke atmakta diğer alternatifler arasındadır.

0

saçların canlı ve parlak görünmesi için genelde saç kremleri falan bakım yağları kullanılabilir ama en etkilisi evde uygulanan maskeler özellikle bal ve limon karışımı çok iyi geliyor ve saçları inanılmaz derecede parlaklaştırıyor.elma sirkesi de uygulanıp kullanılabilir saçları canlı görünmesine yardımcı oluyor.

0

çok sıcak su ile yıkanmamalı. saç yapısına uygun şampuan kullanılmalı. saç kremi ve yıkama sonrası uygulanan, durulanmayan saç bakım balmlarından kullanılmalı. aşırı fön ve düzleştirici kullanılmamalı.

0

-2 günde bir ılık su yıkanmalıdır.
-saç kremi kullanılmalıdır.
-taranmalıdır.
-zeytinyağı ile masajlar yapılabilir.