0

yirmi beş lira çektim bugüne kadar şu an kazancım da üç buçuk lira civarında. bu hafta yirmi beş lirayı tamamlamayı düşünüyorum. bol bol yazıyorum. aylık yüz lira alsam çok iyi para benim için ama daha fazla da yazmak şart. yazdıkça para kazanıyorsun bundan güzeli var mı? boş vaktimizi değerlendiriyoruz sonuçta

0

şuan 34 kuruşum var henüz yeniyim ama 100-200 iyi olurdu valla

0

çok şükür yeniyiz ve henüz kazandığımız bir şey yok :)

0

benimde şuan 2 tl ye gidiyor inşallah önümüzdeki süreçlerde bunu 200 tl ye kadar çıkmak nasip olur inşallah aslında biraz vakit sitesi fakat zamanını boş değerlendirmek istemeyen abilerimiz,ablalarımız,kardeşlerimiz buradan harçlıklarını çıkarabilirler gayet işlevli ve mantıklı bir uygulama.

0

suan bakyim. tam tamina 100 lira 55 kurus olmus. bundan onceki hesabim banlanmisti. o zamanda 160 tl yapip cekmistim. 60 lira odeme talebi gondermistim o 160 tl haricinde. iste bazi seyler nasip olmayinca olmuyor. o sebebten bilgi sorularina hic girmiyorum. bu hesabimla farketmişsinizdir hic bir bilgi sorusunun altina gitmeyisimin. :) bu cevabimdan sonra aryik toplamda ne kadsr olacak bakacsgiz. :)

0

16 kuruş kazandım bu site üzerinden eğer sorun buysa değilse soruyu biraz daha açmalısın

0

şuana kadar kazandığım para 200 lirayı geçti. iyi ki bu sitedeyim. elimden gelse daha fazla yapardım ama akşamları internetim genelde olmuyor bu yüzden internet olsa daha çok kazanırdım. yine de çok mutluyum o parayla ihtiyaçlarımı alıyorum.

1

şu ana kadar bu siteden kazandığım para 382 küsur lira, bunda yarışmalardan kazandıklarım var tabii. bir de 25 lira yaptıkça hak ederek çektiğim paralar. tekrar teşekkürler sorumaniye. şimdi de 14 küsurum var 25 oldum mu yine çekerim diye düşünüyorum.

0

suana kadar 99 lira 43 kurus kazanmisim ben bu siteden... vatana millete hayirli olsun derdim ama :d pek hayirli olacak bir tutar degil. :) elden bu kadsr geldi ancak.

1

şuana kadar toplam 150tle para almışımdır. 25tle yapınca inşallah yine ödeme talebi vericem.

0

ben en fazla 13 tl kazandım bu siteden ama çekemedim giriş yapamadım çünkü giriş yaptığımda hata verdi neden olduğunu bilmiyorum şimdi de yeni var açtım bu hesabımı eğer bu soruyu da cevaplarsan 6.30 kuruş filan olacak ne kadar uzun cevap verirsen o kadar fazla para veriyor şu an benim yaptığım gibi yani uzatmak için elimden geleni yapıyorum

0

daha yeni başladım ve pazartesi günü başladım suanda 10 tlye doğru gidiyorum bakalım yavaş yavaş ilerliyoruz.

0

ben yeni basladiğim icin fazlada uğrasmadigim icin calisiyorumda ne zaman iste bos oldugunda 20 kurusa kadar devam ediyorum ve simdiye kadar 2 hafta icinde 25 tl cekmek gerekirken simdiye kadar 7 .50 tl ulasmisim ama yine 25 tl ye kadar calisicam simdi 1 .50 kurus daga kazandiktan sonra yarina kadar daga yine kazanicam.

0

sauna kadar ben 20 gunde 70 tl falan kazandim zaman buldukca giriyrm istesem daha fazla yaparim.

0

şu ana kadarki kazancım henüz para çekme seviyesine ulaşmadı.

0

bir aydor bu sitedeyim. ve çektiğim kazançlar dahil 165 tl kazandım. aslında daha fazla kazanırdım. ama girmediğim o kadar çok zaman oldu ki.

0

bu siteye pek girip soru ya da cevap yazamiyorum yogun calistigim icin... hemen hemen iki haftadir buradayim ve cogunlukla giremiyorum. girdigim zamanda da hemen iki üç soruya cevap yazip cikiyorum. ve o yuzden suan guncel kazancim 1.20 tl.. evet evett... bildiginiz 1 tl 20 kurus. :)

0

sanırım bu siteden ne kadar kazanıldığı sorulmuş şimdilik 2 tl daha benim kazandigim.

0

soru net değil neyden ne kadar kazandım anlamadım..