0

sitenin asla kapanacağını düşünmüyorum hatta büyüme yolunda adımlar atıyorlar diye düşünüyorum. yakında ufak tefek düzenlemeler ile güncellemeler ile uygulaması bile çıkabilir ve site büyüme yolunda çok ilerler diye düşünüyorum. çoğu yazarlar 2x kazanç etkinliği olduğunda giriyorlar siteye çünkü 2 x kazanç etkinliği olmadığında fazla bir kazanç elde edemiyorlar bu sessizliğin sebebi bu olabilir diye düşünüyorum.

0

burayı yeni kesfettim inşallah kapanmaz.

0

bence daha tam toparlanma sürecinde diye dusunuyorum ben çünkü biz uyeler olarak çağrıyı bizim yapmamız lazım.tabiki sorumanide cevaplar ve sorulara ufak birer ikişer kuruş zam yapsa daha faydalı olur bence diye dusunuyorum ben.

1

bence kapatılmaz, ama soğuma kısmı çok doğru. siteyi tavsiye ettiğim öğrenci bir arkadaş sınavına çalışırken bir kaç soru da buraya yazıp cevaplamış ve kopya içerikten banlanmış. genel bir incelemeden geçmeli, böyle dönemsel şeyler çok üye kaybına sebep olur. benim referansla üye yaptığım çoğu kişi 10 cevaba bile ulaşmadan gidiyor. yeni teşvikler ve farklı koruma yöntemleri geliştirilmeli site üyeleri için.
kapatılmaması ve ilginin artması için sosyal medyada paylaşın ve referansınızla üye yapmaya devam edin bence.

-1

ben batar ve kullanıcılar paralarını alamaz diye düşünüyorum

0

yooo kapanmaz bence.iyi yazarlar,iyi sorular olsun yeterli.vatandaş geeeel sende gel platformu değil sonuçta burası.bir hedefi var kitlesi var onu morusun yeter.

0

beyin bedava modunun iki üç gün öncesine kadar sürekli açık olması insanları siteden soğuttuğunu düşünüyorum. ve ödeme talebinde bulunulan kaançların 3 günden fazla iş gününü geçmesi insanları siteden uzaklaştırıyor.

0

benim düşüncem; eğer böyle sessiz olmaya devam ederse sayfa kazanç sağlayamadığı için kısa bir sürede kapatılır.